1xbet

1xbet

Bonus dobrodošlice za 1xbet.com (50 €)

1xbet je prekinuo svoje aktivnosti, tako da bonus više nije dostupan. Zahvaljujući Superscommesse.it možete se prijaviti na više od 15 različitih kladionica s jednim klikom, s višestrukom registracijom. Ako želite igrati s superbonusom, prijavite se za 1xbet, s bonusom prvog kvalifikacijskog pologa od 100% (primjenjujte T & C).
1xbet Freebet promocije

[NE AKTIVNO] Na posebnim događajima ili velikim igrama, 1xbet besplatne bide nude besplatne oklade registriranim korisnicima, s pozivnicom e-poštom. U ovom slučaju također se mogu povući samo dobici koji se dobivaju od besplatne oklade.

Njegove operativne sjedište 1xbet kladionica nalazi se u San Giuliano području na Malti, ali ima podružnice u Njemačkoj, Austriji, Hrvatskoj, Gibraltar i Kolumbiji. Sveukupno, kladioničar ima međunarodno osoblje od preko 5.000 zaposlenika.

1xbet.com je prekinuo svoju aktivnost na talijanskom 1xbet teritoriju u prosincu 2016., spajanjem u 1xbet.com.

1xbet App
Nova aplikacija 1xbet može se preuzeti s web stranice malteškog kladionice i odgovarajućih online trgovina Google Play i App Store. Zahvaljujući aplikaciji 1xbet možete postavljati oklade na Android i iOS pomoću pametnih telefona i tableta. 1xbet Mobile je verzija stranice optimizirane za prijenosne uređaje, kladiti se uživo i provjeriti rezultate s telefona.