A kis klubban Na Dolině nagyszerű tenisz tehetséggel rendelkezik

„Linda az egyik nagy reményeket, ezért adott neki egy ingyenes kártya,” magyarázta a rendező a bajnokság Martin Hynek növendékeként a torna felnőtt Ostrava érkezett.

„Mert ő korában nagyon szorgalmas és szorgalmas , így a bajnokság vezetősége valószínűleg értékelte ezt a tulajdonságot “- mondja Ivana Noskova, az anya, aki Lindát ígérte. “Linda Noskova talán a legkisebb csehországi tenisz klub tagja, Na Dolině, és Trojanovice-ban van. 2010-ben létrehozott, amikor az alapító Peter Lehnert nyert tíz gyermek a helyi iskola.

„Mr. Lehnert nagyon szereti a tenisz. Olyan klubot szeretett volna létrehozni a helyi gyerekeknek, mert ez nem szokás a falvakban.Van egy agyag-udvar, és senki sem törődik vele – mondta Nosková. “A gyerekek készítettek egy gyönyörű hátteret. Az álma az volt, hogy két tehetséges gyermeke van a klubban, ami sikeres volt. Herélt szorgalmasak. „

Linda Nosková Vojtech és Péter tanulók bajnok, tavaly elnyerte a rangos európai kupa Winter. „Linda apja egy sokoldalú sportoló, így minden fizikai tevékenység, amely szükséges a tenisz, a tehetség benne”, mondta Ivana Nosková.

És miért választotta a tenisz? “Tetszett nekem. Mi magunk vele, és férje kezdett, de már elhagyta, mert Linda játszik jobban, „mosolygott Nosková anya.

” Én egy csomó sport, de az átlagos, „mondta szerényen Drahos Nosek. “Ezek a gének lehetnek az istenek, ahonnan.De Linda érzi a labdát. „

Az a tény, hogy a lánya volt tizenhárom éven át játszottam a bajnokságban a felnőttek, nem lep meg. „Sok és élvezze azt jól áll neki játékstílusa idősebb, ez megegyezik néhány pinkálkami ez nem fér.”

És mi azt mondja, hogy a három, ellenállt épített iker Tomanova? Home „Azok a nagyobb lányok nehezebb játszani valaki ilyen fiatalon, de ez egy szégyen, hogy Linda bajba jutott húzta hasizom „, mondta Nosek.

tagadta, hogy ő tartozott a szülők, akiknek a gyermekei igyekszünk fúró növelje a globális csillagok . “Van szabadsága, azt akarjuk, hogy élvezze a teniszt.Nem tetszik neki, és mindig jönnek a bíróságra, és hogyan szórakoztatja. ”

Linda segít anyának Martina Hingis

Drahos Nosek elismeri, hogy ő úgy véli, Linda ismét eljuthat a világ tetejére. Melanie Molitor, Martina Hingis anyja, egykori világvezető segített ezzel a fiatal teniszezővel. „Azt mondják, hogy már képzett több pata, mégis egyre valahol,” nevetett Drahos Nosek.

Hogy a fiatal teniszezők született együttműködve edző Molitorov? – Talán azért van, mert Melanie bennünk született. Ő Rožnovból és mi Bystřičkából származik – mondta Ivan Nosková. “Megtanulta, hogy kisasszony az ő régiójából. Látni akarta őt, és az egyik látogatása után egy közösség született.Ma azt mondhatjuk, hogy ez is a barátság. „

Linda Nosková még elő Trojanovice és minden hónapban ki Svájcba edző. “Az ilyen műszaki karbantartáshoz megyünk. Melanie Lindát rendezi, “mondta Ivan Noskova