A kosárlabda játékosok búcsút akarnak kérni Horvátországtól

“Először is, ez egy EuroBasket meccs, és mindenki számára ez egy ünnep, amikor a himnuszt játsszák. Mindent ki kell adnod, legyen az játékos vagy csapat tagja. Az utolsó pillanatra harcolunk, így megnézhetjük a tükörbe, és azt mondhatjuk, hogy mindent megtettünk. Hogy azt akarjuk, még azután is, a játékosok, „mondta asszisztens edző Lubomir Ruzicka.

csehek kedden elvesztése után Montenegró, valamint az azt követő győzelem Magyarországon, Romániában végül elvesztette az esélyt, hogy előre, és elfoglalják az ötödik helyet a csoportban.A horvátok csak Spanyolországban veszítettek el, és második helyük van.

A meccs eredménye nem befolyásolja az elhelyezést, de mindkét csapatnak sokat kell játszania. A csehek el akarják húzni kedvencüket, Horvátország ellenfelei fizetnek ki. A legutóbbi bajnokságot a cseh csapat meglepően jól elvesztette 59:80 és esett a nyolcadik fordulóban.

Azóta azonban, különösen Cseh kiválasztása jelentősen megváltozott, és most Horvátország a tiszta kedvence.Végtére is, a címvédő Spanyolország tudott játszani egy szoros mérkőzésen befejezni a terminál és tudott még nyerni, míg a csehek elvesztette a spanyolok 37 pont.

A fő csillaga a horvát csapat két erősítést az NBA Dario Šarić Philadelphia és Bojan Bogdanovic aki egy csapattársa tavaly a cseh Tomas vezető Satoranského Washingtonban és az egyik legközelebbi társ a klubban. Bogdanovic ad a verseny, átlagosan több mint 20 pontot egy játék. A kick off a régi Marko Popovich, az NBA érkezett, és a fiatal pivot Dragan Bender a Phoenix. Összességében Horvátország az egyik a csapatok, amelyek nézi érem pozíciókat.

„Nem hangsúlyozzák a különbség a két csapat. Már nem játszik, de nem érvényes a pályán.Mindig el kell jönnöd és nyerni akarsz. Azt akarjuk, hogy befejezze a versenyt, és jó teljesítményt vegye fel értékes tapasztalatokat „, mondta az edző a cseh kiválasztási Ronen Ginzburg.

A játék, ami nem a beavatkozáshoz ad megvalósítása csapat és a lehetőséget, inkább próbálja ki a játékot anélkül, hogy a legnagyobb csillagok Thomas Satoranského, aki az NBA megbízásából nem lesz képes elérni az MS minősítést. Perc, és ő kap egy második QB James Sirin.

„Vajon kezelése hogyan fogjuk vezetni a mérkőzést. Mi fog játszani a lehető legjobb eredményt, de a játék része tudnánk játszani anélkül, Thomas, aki hiányozni fog a World képesítést.Megpróbálhatjuk egy változata a szerelvény, amelyet játszott két hónap, „Rose javasolta.

A mérkőzés Horvátországgal kezdődik csütörtökön, 13:30 CEST élő közvetítés CT Sport.