A labdarúgás képviseletének állapota. Edző: Nem hiszem, hogy jobbak vagyunk, mint a németek

A csehek szeptember 1 versenyezni Németországban, a védekező világ arany és valószínűleg a legerősebb nemzeti csapat most.

És három nap múlva Jarolímův kiválasztási jelen Észak-Írország, amely az ő legnagyobb riválisa a második ami egy esély, hogy a bajnokságot elárasszák egy duzzasztógátban.

“A Belfast meccs feltétlenül fontos számunkra. Nem mondom, hogy fontos Németországban. Minden pont, amit játszani fogunk, nagy segítséget fog nyújtani nekünk.De Észak-Írország nem engedheti meg magának még egy döntetlen, meg kell nyernünk „, mondta Jarolím.

A jelölési sajtótájékoztató kilenc nappal a mérkőzés előtt a németekkel ő volt az edző könnyedén, élvezi a tipikus humor.

„Ha a németek gondolni valami különleges? Hogy jobbak vagyunk náluk, azt fogja mondani, a fiúkról, „mondta mosolyogva.

A tények éles. „Németek Beck júniusban megnyerte az Európa-bajnokság huszonegy éves. Becky-csapat válogatott nyerte meg a Konföderációs Kupa. Németek nagy falatot „mondta Jarolím.

” De ne félj, hogy menjen előre, ez nyilvánvaló. Ha őszinte vagyok, a németek nincs semmi vesztenivalója. Úgy vélem, hogy otthon bonyolulttá, sőt. Ezek az egyértelmű kedvence, felesleges beszélni róla.Mikor fog játszani egy jó meccs, pszichológiailag ez segít minket az észak-ír „.

A kérdés az, hogy milyen formában csapata mutatja. Az előző játékokra épülő néhány játékos új éve nem illett az ideális formába (Škoda, Zmrhal). Mások nem érzik (Sivok) vagy egészségügyi problémákkal szembesülnek (Schick).

“Boldogabb lennék, ha mindez leesne, és mindenki jó formában volt, de ez nem minden.De talán képviselet fiúk segíteni. „

A másik komplikáció, hogy az alapbeállításokat Sparta és Slavia, a legnagyobb potenciális szállítók játékos képviseli, a túlerőben külföldiek.

A Sparta nemzeti csapata a Tomas Koubek kapubár, a helyettes képviselője egyetlen képviselője. Az újonnan érkezett Jan Bořil és Jaromír Zmrhal, Tomáš Souček megkapta a Slavia meghívását. És csak Bořil rendszeresen jön ki.

Ez is komplikálja Jarolim csapatépítését. “Két szempont van. A cseh játékosoknak ez egy kemény helyzet.De másrészt, lehet, hogy nekik a helyzetet gondolni, hogy jobban érvényesíteni „, mondta Jarolím.

Ha a válogatott tavaly bevezetett Németország, legyűrte 0: 3 nagy játék fölénye ellenfél.

“A veszteség nagyon gyakran fordulhat elő a németekkel. De aggódtam, hogy a védelmi tevékenységek nem elég intenzívek. Könnyűvé tettük számukra az ellentmondások és a hibák elkerülését.Most azért hangsúlyozzuk, játszott otthon maximális intenzitással. „

A németek minősítő csoport hat mérkőzés pont nem vész el, csak egy cél elismerte, de az biztos, hogy még nincs közvetlen megközelítés. „Én tehát győződve arról, hogy hozzánk teljes erővel”, mondta Jarolím.