A lövöldözést égetem, a szatransák bírálta Törökországot

Az első szezonban az NBA, ahol játszott kevesebbet, mint amennyit szerettek volna magát, vágyott rendeltetésszerű használatához.

A vágy az ő válogatott teljesíti szinte túl alaposan.

Satoranského név a rekord az előzetes mérkőzés között a Cseh Köztársaság és Törökország (66:67) rovatban percében jelzése 34:47. Senki nem játszott annyi percig, mint hátvéd a Washington Wizards, odament hozzá, csak Jaromir Boháčik (33:56).

Miután a szerdai vereség áztatták Satoranský test izzad, volt egy vidám és megerőltető testmozgás.Mégis, az újságírók nem jött mosolyogva, hibáztatni a rossz lövés, és egy fóliázott vagyok különösen.

„Én, mint a vezető, hogy” azt vetette a „hatok”, ami a legvégén, hogy a nemzeti csapat három ponttal vezet.

Átment, majd a csehek összegyűjtötte a döntő kosarat. A kürt szerzett Muhammed Ali, és a trojka döntött török ​​győzelem. Otthon

„Mi volt ez a mi kezünkben van, de jobb, hogy elveszíti őt, mint az Európa-bajnokságon,” nebabral vereséggel. Számára és csapattársai hatodik hét előkészítő jeladók. Otthon

Inkább visszatértek a saját tűz, ami csalódást okozott neki.Ugyanakkor azt is köszönhető, hogy a tervezett változás a poszt a klubszinten (Washington vele számolni a helyzetét hátvéd varázslók neki szeretnénk, hogy a szárny) az utóbbi időben, sok fűrésztelep.

Tavaly indult képzés a német guru Stefan Weissenböckem. “Stefan nagy egyéni edző, nagyon elégedett vagyok az együttműködésünkkel. De a játékban égett a forgatás, “kritizálta.

Statisztikai neki az igazat, vált mindössze 4 10 kísérletet a játékból (vagy egy két esélye nem kerülnek elfogadásra három pont). A büntetések jobban mentek – 10-ből 10-et kapott.

“A képzés javítása. Most csak arról van szó, hogy jó lövést küld a játéknak.Úgy vélem, hogy hála a Stefan sikerül „támaszkodik a külföldi támogatás szakértő. Otthon

Egy izgalmas machi Törökország neki támaszkodnak inkább útlevelek, gyűjtött öt gólpassz, mint bárki más a bíróság. Cseh játék állt rajta időnként túl gyakran.

„Meg kell tartani a szemem egy időben túl passzív és nem hagy mindent neki. Ellenfelek őt keresztül a cserkészet és elolvassa az egész meccs után lépked.A többit mi is kell egy kis segítség, „rájött Bohačík, 16 ponttal a legsikeresebb shooter Ginzburg választás.

De mi Satoranskému szívesen hagyja, szerepe előadóművész a kabinokban. „Ennyi,” mondta, és nevetett.

Együtt a két nejvytěžovanější cseh játékos megpróbálja megállítani Finnország pénteken. „Ők az egyik legkellemetlenebb ellenfél kiválóak forgatás három pontot”, számol ellátások Satoranský következő ellenfél.

Bezárja ellen cseh kosárlabda sorozat négy vereség?