A sövény hamarosan a karrierjével idegesedett, Jacek a MS-nél megállt

Hashimoto, amiért ez volt a 29. győztes meccs egy sorban. Japán judokákat adunk négy győzelem lesz az első világbajnok.

A harminc Hedgehog akart véget tavaly az olimpia után, de úgy döntött, hogy meghosszabbítja a karrier. Mielőtt elindult a budapesti bajnokságra, bejelentette az utolsó versenyét, mielőtt egy edzői karrierre lépett volna. Azt akarta, hogy elbúcsúzzon a siker.

De miután egy ingyen jegyet az első fordulóban, a második csak nem elég, hogy csak třiadvacetiletého német Zingg, aki Jezek felmászott után kotró láb egyik oldalról a IPON.

” Rövid, gyors és tömör volt számomra. Gyorsabban döntöttek, mint amire számítottam. Vége lesz – mondta Ježek szomorúan cseh újságíróknak Budapesten. “A német nagyon jól sikerült.Tudtam a technikát, én készültem rá, de ez volt a csodálatos mozgás és a lábam repült fel, „mondta a csapat.

Az a terve, hogy visszavonul igaz. “Szeptembertől a másik oldalra megyek. Nem fogok 45 perccel ütköztetni a edzés előtt, majd még további 45 percet vesz igénybe. Megakasztom a torkomat és figyelem a srácok munkáját. Szeretnek át a tapasztalatom, és azt fogja mondani nekik, „mondta egy tervezett karrier edző.

” Azt akarom, hogy oktassák a jövő olimpiai bajnoka. Azt hiszem, a lehetséges. Vannak csillagok, amely fejleszti a csillagok és élesítés őket „javasolta a jövőben cél.

čtyřiadvacetiletý Árpa, amely a harmadik kezdetén először nyerte meg a világbajnokságot, elérte a harmadik fordulóban.Az első fordulóban volt egy bye a második wazari megbirkózni kiterjesztése Saidmuchtorem Rasulov Tádzsikisztán. A harc a nyolc döntőbe, de a los tulajdonítják a fő kedvenc Hashimoto, aki az elmúlt két évben nem elveszíteni még egyszer.

Ječmínek két percig tartott csábító ázsiai bajnok és győztes az utolsó két Grand Slam kiegyensúlyozott csatában. Ezután a japán jött támadás és IPON véget ért a mérkőzés előtt a határ.

„Nem volt olyan rossz, de ez nem számít, hogy egy ember harcol, mert az eredmény mindig ugyanaz:” bocs Árpa és esik ki a kedvenc. „Reméltem, hogy meglepetés ellenfél harci test a test, amelyben a japán nem tetszik nekem, de ő tartotta is egymástól.És amikor megragadtam, amint szükségem volt rá, nem kaptam a támadást, “mondta.” De értékes tapasztalatot szereztem. Minden fordulóban a bajnoki tolódik, így remélem, hogy egy év azt javítani, hogy újra és még mindig szükség van, hogy megtörje a határ negyeddöntőben, „mondta Árpa, aki támogatja a nézőtéren sérült olimpiai bajnok Luke Krpálek. „Még azt is kérte, és azt kívánta szerencsét nekem mindig sokat jelent”, mondta Krpálkův kolléga USK Praha.