Az otthoni nyomás alatt lesz, állítja Ruzicka. Ő akar uralkodni az ellentámadásban

“A romániai csapat elsősorban a romániai bajnokságból áll, csak három külföldi tapasztalattal rendelkezik. És a román bajnokság az európai átlaghoz tartozik. De talán a Kluž rendszeresen játszik európai kupákat. Marcel Pender, a románok és kolozsvári edző tapasztalattal rendelkezik az európai kosárlabdával kapcsolatban. Tehát nem akarják alábecsülni a románokat. Ez egy csapat, amely sokat játszik, mint egy csapat, és jól koordinált, „jellemezve az ellenfél Ruzicka.

A románok is lesz a magasság előny. “Alfa és omega siker lesz. Lássuk, mire készülnek. Ha azt akarják, hogy alkalmazkodjunk magasságukhoz, vagy éppen ellenkezőleg, kisebb és gyorsabb készletünkhöz. Ez mindkét fél mérkőzésének kérdése lesz “- mondja Růžička.

“De nekünk előnyt kell adnunk a sebességben. Az átmeneti fázisban kell dominálnunk.Ott van a legfontosabb, hogy a mérkőzés, hogy sikeres legyen, „mondta.

Úgy véli, hogy a cseh csapat van igazítva, és a viharos háttérben Cluj, ha megerősítést nyer információt látogató magas.

“Jó, ha tele van, és viharos légkör lesz. Nem tudok beszélni egy játékosról, de motivál egy másik személyt. Ha teljes házad van, akkor nem arra koncentrálsz, hogy támogatod-e vagy sem. Jó lesz. Van egy csomó tapasztalt játékos, aki játszott egy ilyen környezetben, hogy Jiri Welsch, Thomas Satoranský, Patrik Auda, Vojta Hruban…Tehát nem hiszem, hogy kell valamit, hogy mi gátolná a kezét, „mondta a fiatal edző, aki a Cseh bajnokságban vezet Svitavy.

Azt is gondolom, hogy ez jó, hogy a verseny a cseheknek indul is párbaj Romániával. „Úgy indul harminc év után a Eurobasket és a nyomás az első játék otthon teszi őket nagy. Így felvette jobb kezdés, még mindig ideges, és örülök, hogy bemutatásra kerül a kezdetektől fogva. Legalábbis az a személyes véleményem, „tette hozzá.

Ezen kívül a kezdetektől fogva világos, hogy a cseh csapat lesz progresszív szempontjából esélyeit. “A kártyák világosan meg vannak adva. Ez kulcsfontosságú meccsünk a csoportban. Talán meghatározza az egész karaktere csoport, sőt a művelet a bajnokságban.A terv a csoportból történő elmozdulás, és ha mozgatni akarunk, akkor meg kell verni a románokat, majd a magyarokat – mondta Ruzicka.