Black Day Oriky és BMC a Vuelta-nál. Froom vezetése kétszer olyan magas

Froomovým legközelebb üldözője a vadászat a piros mez a spanyol Grand Tour-bajnok vált Vincenzo Nibali Team Bahrein Merida. Éppen ellenkezőleg, a harmadik helyen lejött a Esteban Chaves Orik, aki elvesztette 02:33 perc.

Ez a helyzet, miután a színpadon, megspékelve két mA legvégén bónuszokat vrchařskými első kategória, amelynek során a versenyzők felmászott 3490 méter magasságban, 500-nál több, mint a pireneusi Vuelta Andorrában.

“Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy a színpad ma tükröződik a teljes osztályozásban. Nem akartam volna többé – mondta Froome. Ezúttal a színpadvezetés nem annyira érdekelt.

“Amikor Lopes elhagyott minket, nagyon erős volt.Inkább Úgyhogy maradt Vincenzo, és figyelte a legnagyobb riválisa az összetettben. „

Huszonhárom Lopez, aki eljött az istállóból Astana meglepően szabad kezét, és hagyjuk, hogy elhagyja a vezetőjét Fabia Arua, támadó minden ellenséget 1500 méter a cél előtt határ. Így, a legmeredekebb mászni a falon, hogy Calar Alto Observatory, a végén patnáctikilometrového emelkedési egy magasságban 2120 méter.

Lopez elsuhant Nibali és Frooma, és nem mutatott nagy érdeklődést, hogy bíróság elé őt, mert az összetettben ellenére vesztes négy perc.

És így a fiatal kolumbiai versenyzett a boldogságra.

Tavaly ő lett a meglepetés győztes a verseny a Tour Svájc háromhetes Grand Tour, azonban a cég megkezdi a második alkalommal.Egy évvel ezelőtt Vuelta hamarosan haza kellett térnie, mivel a csapat nyitott volt. Most egy teljesen más történet.

Tizennégy másodperc mögötte, piercing a célvonalon a keskeny úton trió Chris Froome (Sky), Vincenzo Nibali (Bahrein), Wilco Kelderman (Sunweb).

A többiek megfagytak.

elvesztése 31 másodperc Alberto Contador (Trek) és Ilnura Zakarina (Katyusa) még elfogadható volt, sokkal több a kerékpárosok, de megadta magát az oltáron a Mount lényegesen több időt.

Egy perc tizennégy elveszett Davide De La Cruz a Quick-Step-ról, aki nagyon jó lábai voltak, de hibás a lehető legrosszabb idő alatt.Vele jött is Michael Woods zöld trikó Cannondale.

Egy perc és fél elérte hiány Fabia Arua, předloňského győztes és vezetője Astana, amely így tapasztalt keserédes nap.

Gyakorlatilag fekete, azonban ez a nap az Orica számára. Az első Simon Yates leesett a szivárgást, de ami még rosszabb volt, Esteban Chaves az utolsó kilométereken szenvedett, és jött két percig Froomovou csoport – és több vezető istállók Adam Yates ellenére elvesznek perccel kilenc!

A sötét színpadon ő is a BMC stabilit. Nicolas Roche esett jobb elején az utolsó mászás és késleltetett négy perc alatt, míg Tejay van Garderen három és fél. Mindkét majd eltűnt a 10 legjobb.

Ez az egész csak kártyáztak be Chris Frooma.