Hogyan küzd az Európa a bajnokságért? A Wales nem jutott el a második helyre

Svédország játssza az utolsó mérkőzést Hollandiában. Ha a hazai nyer és végül ugyanazok a pontok vannak, akkor a pontszám különbsége határozza meg. És van hat gólt jobb svédek

Malick reméli él Bulgáriában, de ez van, hogy meghódítsa Franciaországban.

B csoport döntött az első két helyen . A svájciak egy táblát vezetnek, három ponttal Portugália előtt. Magyarország és Magyarország között tízpontos szakadék van.

A portugál játszik Andorrában, svájci haza Magyarországra. Ha mindkét csapat várhatóan nyer, akkor az utolsó mérkőzésen közvetlenül dönt.Victory küldött volna egyenesen Oroszország portugál, akik ugyanazt a pontot, de kifejlesztett egy jelentősen jobb pontszámot különbség.

“cseh” C vezetést a németek, valamint a svájci nyert minden korábbi mérkőzés. Szükség van egy pontra a közvetlen cselekvésre. Északír benne a legrosszabb második helyen, de a vízlépcső kell harcolni a legtöbb pontot. Míg az első október párbaj csak játszik Németországban.

Leader D csoport szerbek, akik jogosultak az MS, ha ők nyernek Ausztriában, majd otthon több mint Grúziában. A legrosszabb esetben már második helyen állnak a bizalom. Ez harc három csapat – Wales, Írország és elméleti remény még Ausztriában.

A walesi először játszani, Grúziában.Ha megnyerik és ugyanakkor az írok nem tudják legyőzni Moldovát, a vége előtt második helyet kapnak. Ez megőrzi az osztrákok volt esélye, hogy megnyerje a Szerbia és reméljük, hogy Wales és Írország nyer.

E-csoport játsszanak közvetlen megközelítés három csapat. Lengyelország, ami a táblázat szerint a három pontot, csak felhívni (ezután 20 pont) ki a mérkőzés Örményországgal a legrosszabb második helyen. Amikor megnyerik és a dánok Montenegróba nyúlnak, közvetlenül a világbajnokságra jogosultak. Lewandowski et al. játszani az utolsó meccset Montenegró, Románia dánok vár.

Szlovákia, amely a második helyen a mozgástér egy pont a harmadik és az ötödik szlovén skót, abban az esetben a nyertes Glasgow lényegesen közelebb áll a rájátszásban.Ha amíg Szlovénia elvesztette Angliába, a szlovákok egy helyen a második helyen, az biztos.

spanyol, ezáltal vezető G végződik legrosszabb mások. Elsőbbségének őket, csak amikor a mérkőzés Albániával jön ki a jobb eredményt, mint az olaszok párbaj Macedóniával. Olasz képviselet kellő bizonyossággal, hogy árassza és egy döntetlen.

H csoport Belgium közvetlen megközelítést, hogy a győzelem Görögországban, ami szintén marad versenyben a második helyért. Az esély a kiesés még mindig küzd a jelenleg második Bosznia-Hercegovina, Ciprus és elméletileg és Észtországban.

Bosznia lesz a második, amikor legyőz Belgium és Görögország elveszíti Ciprusra.

A leginkább zavarba ejtő megoldatlan harc világbajnokság csoport I .Az első két csapat (Horvátország, Izland) van tizenhat pont, két további (Törökország és Ukrajna) tizennégy.

Amennyiben a sportos megnyerni Finnország, török ​​és ukrán futballisták megnyerni Izland, ill. Koszovó továbbra is fenntartják a lehetőséget, hogy befejezze az első kettő.

A harc kiesés, táblázat csapatok más helyszíneken

a vízlépcső MS előrehaladtával 2018-ban, nyolc a kilenc legjobb csapat a másik helyen.Az utolsó minitabulce Sőt levont eredmények a leggyengébb csapat a csoport, mely jelenleg Fehéroroszország, Lettország, San Marino, Moldova, Kazahsztán, Málta, Liechtenstein, Gibraltár és Koszovóban.

izlandiak és a szlovákok még mindig a leggyengébb csapatok a csoportjaik játsszák.