Karolina Plíšková továbbhalad a Cincinnati versenyen, a Kvitová véget ér

Plíšková fordult a játék mind az öt Vichljancevovou brejkbolů, szembe, és elvesztették csak három pont után az első szolgáltatás. Hetvenhat, és egy óra és hét perc után befejezte a játékot. „Nem tudtam, hogy őt, de úgy éreztem, rendben, bár nem ez volt a legjobb meccs, mint az elején verseny”, mondta Plíšková a játék után.

Az ő következő riválisa lesz az olasz Camila Giorgi, léptetést minősítési és Kateřina Siniaková gyilkosa az 1. fordulóból. Utolsó alkalommal játszottak Prágában ebben az évben és az agyag Stromovka Plíšková elveszett. “Szörnyen ott játszottam. Soha nem könnyű vele, nagyon gyorsan játszik, és soha nem tudja, mi jön.Meg kell szolgálni is, „mondta.

Örült, hogy újra Cincinnati, ahol a címet tavaly kezdte meg útját a csúcsra. „Nyertem itt és szeretném megismételni. Nehéz lesz, mert van egy erős csoport versenyző, de hagyok mindent a pályán. Jól érzem magam, beton with’m magabiztos, és azt hiszem, van egy esélyt „, mondta Plíšková.

A Cincinnati extra Plíšková küzd, valamint a pozíció megtartásához amellyel elkészítheti román Simona Halep és ukrán Elina Svitolina.

Kvitova elveszett Stephens, a korábbi világelső eleven, aki visszatér a sérülés után, ugyanabban a fázisban a múlt héten Torontóban.De ezúttal nem pont vagy beállítva, csak négy győztes labdajátékok és elvesztette hetven percig.

A férfi torna győzelme jött fel kiemelt Rafael Nadal. A spanyol, aki hétfőn három év után visszatér az ATP rangsor tetejére, megverte Richard Gasquet 6: 3, 6: 4-et. A francia szintén legyőzte a tizenötödik mérkőzésen. A német hetedik játékos, Alexander Zverev meglepődött a versenyen. Győztese a két verseny egy sorban Washingtonban és különösen az elmúlt héten Montreal elvesztette az amerikai Frances Tiafoem 6: 4, 3: 6 és 4: 6. “Észrevettem, hogy egy kicsit fáradt és sikerült megtartania a labdát a játékban” – mondta.a világ legjobb TIAFOE-ját a világ tíz legjobb játékosának első győzelme után, majd a közönség megállt.