Rekordman Kopecký várakozással tekint a Barum rally-ra és egy újabb diadalra gondol

„Ez vonz egy győzelmet, még a verseny előre” nem titkolta, Kopecky, aki a legtöbb hazai autóipari verseny vette át egy évvel ezelőtt az ötödik alkalommal, és így uralja a korábbi táblázatokban.

Németországban alatt a negyedik idén indul a világbajnokság, Skoda Motorsport gyári pilóta, hogy erősítse meg az ő erőssége aszfalt. Amíg a Baumholder halálos tesztje, amely közel 42 km-t mérett, jól ment. A verseny fele után versenyzett, és összességében kilencedik volt. De minden megváltozott a sérült motort.

“Ez egy rally,” mondta Kopecky, aki versenyzett a szokásos módon Pavel Dresler a Skoda Fabia R5. “Megálltam a pályán, és a forduló üres volt a következő körben. Ki kellett cserélnünk és veszteséget kellene vállalnunk.A többi faj ezért azt felfogni képzés a Barum Rally „.

A célok szerepelnek a cseh személyzet tizenegyedik helyen a kategóriában WRC2 a második helyen végzett.

A hangulat is Kopecky könnyen javítani viták egykori csapattársaim amely eleget Németországban. Miután elhagyta Damages egyre világelsők között a WRC autókat. Fin Esapekka Lappi Finnország nemrég nyert honfitársa Juho Hänninen a harmadik helyen végzett ott. Most vissza Németországban, norvég Andreas Mikkelsen ezüstérmet.

„A finnek írtam a verseny alatt, de nem tapasztaltak is. Különösen a szöveges üzenetek, „mosolygott Kopecký. „Különben is megerősítést nyert, mint a Skoda nőtt fel.”

cseh bajnok, de most koncentrál tetején a hazai szezon.Zlinbe érkezik a Cseh Köztársaság ötszörös bajnokájaként, és ő nyerte el a címet az ünnep előtt. Rajtuk alatt volt versenyszakadása, két héten belül két gyűlést tartott. Kopecký hozzászokott ehhez a bipolárishoz, harmadszor egymás után. “Nem messze Németországtól, és a program a Barumka előtti héten nem annyira igényes. Csak csütörtöktől vasárnapig, a férfi erő nenaspí „, mondta a lovas Kostelec nad Orlici.

A Barum Rally fog versenyezni már tizenharmadik alkalommal.És bár a rekorder maga tudja, hogyan kell rally versenyzők lepni.

„Ez egy igazán különleges verseny, és a szakaszok nem könnyű”, mondta Kopecký. „Annak ellenére, hogy a pályán halad tízszer, akkor nem hivatkozhat, hogy tudod, hogy a szíve”.

korábbi évek tapasztalatai azonban megpróbálják kihasználni. Lehet, hogy ez a teszt, hogy megismételjük és a régi menetrendek.

„De ha nem jó érzés, megnyitva egy új blokkot, és kezdjük újra,” mondta. „Felderítő kell alapos, legyen az a Barum Rally, vagy bármely más faj.” Nem csak alapossággal előállítására Kopecky fő kedvenc.Például három alkalommal Barum Rally győztes római Kresta, aki visszatért a pályára, miután a három év szünet róla, a győztes a kétség.

„Ő gyári berendezések és több száz kilométerre az elmúlt két hétben. Nincs senki, aki képes legyőzni őt, „mondta Kresta.

Kopecký pedig tisztában van lovas. Ugyanakkor várakozással tekint a meglehetősen kiegyensúlyozott harcra a pályán. Talán mint tavaly, amikor rohant orosz Alexei Lukjuňuk.A döntést csak az utolsó teszt során tették, amikor az ellenfele tévedt. „Remélem, hogy az európai nevek jelennek meg ebben az évben, és akkor nyomja keményen a gázt,” kívánja Kopecky, aki tavaly úgy a legnehezebb, amit valaha is lovagolt.