Stabilizált Slavia az elődöntőket akarja az első jégkorongbajnokságban

Egy évvel ezelőtt Slavia nagy pénzügyi nehézségekkel küzdött, és sok játékosnak kellett szabadon engednie. Miután jelentős változások történtek a megszállt részén meglepő negyedik helyen.

„Mindannyian tudjuk, hogy mit ment keresztül Slavia tavaly. Hiszem, hogy egy ilyen baj már nem jelent problémát. Én magam is mindig arra törekszem, hogy békét teremtsek, tehát szükségtelenül nem kell megoldanunk minden kifizetést. Mi ebben a szellemben, hogy a szezon tartott béke, „mondta egy sajtótájékoztatón testület tagja Vladimir Pitter.

A szezon folytatódik klub hasonló költségvetést, amely jött létre, miután a változások az elmúlt évben. “Továbbra is együttműködünk partnereink többségével. Újakat sikerült elérnünk, néhányan néhányan szünet után újra csatlakoztak.Ez nem könnyű ma, de valószínűleg nem ebben a tekintetben csak egy kérdés a Slavia „, mondta Pitter.

Azt elismerte, hogy a tavalyi válság forgatókönyv kész volt. „Tudtam, hogy a szezon előtt, hogy lehet két lehetőség, vagy megpróbálja vissza mindent és kezelése hogyan kezdődött, vagy átszervezése, ami végül bekövetkezett. Mindenki, aki itt találkozott a változás után, nagy köszönet. Következésképpen vagyunk meglepve, bekerült a legjobb négy, és játszani az elődöntőben. „

Az egyik legjobb szám négy akar teremteni. “Szeretnénk megismételni, amit tavaly tettünk. Ez az elsődleges célunk. És azt hiszem, képesnek kell lennünk arra, hogy találkozzunk. Bárcsak kedvenceink megmaradtak.És beszélünk a jó jégkorong, „mondta Pitter.

A gondolkodás egy lehetséges visszatérés az elit eddig elutasították. “Nagyon boldog lennék, ha Slavia ismét a cseh jégkorong tetején lenne. Hanem az, hogy ez egyelőre egy hosszú utat, és el kell menni fokozatosan, „mondta Pitter.

” A rájátszásba számunkra nyilvánvalónak kellene lennie, de mögé kemény munka során 52 fordulót jó kiindulási helyzetet kell létrehoznunk. Ideális esetben az otthoni környezetben a play-off, ami azt jelenti, hogy a negyedik helyen áll. A WSM bajnoki verseny ez is elég magas cél, „mondta edzője Milan veri.

A felkészülés a Slavia lőtt 11 mérkőzés, hét győzelem, három a négy vereség jött konfrontáció extra ligás csapatok.Start várja a prágai csapat otthonát szombaton Havířov ellen.