Star Exchange az NBA-ban: Irving heads to Boston, Thomas megerősíti Cleveland

Cavaliers kijönni Thomas Crowder Jaeho szárny, fiatal horvát Ante Žižice pivot és az első választás a következő tervezetet, amely eredetileg tartozott Brooklyn.

A közelgő supertradu tájékoztatta Shams Charania. Egy óra leforgása alatt, azonban megerősítette vezetők Cleveland és a Boston.

Irving, aki a főszereplője a jelenlegi árfolyam után az előző szezonban, Cleveland kérte menedzsment változtatni a csapat – és most élte meg.

A legjobb ajánlatot az egyik legfontosabb alakja az NBA Boston tette, hogy tavaly volt a fő rivális Cleveland a Keleti főcsoport.Az alapvető része legyőzte a rájátszásba, de nem elég 1: 4 mérkőzés.

Irving, olimpiai bajnok, Rio de Janeiro, világbajnok 2014-től (és leghasznosabb játékos a torna), valamint a szerző a győztes kosarat hetedik NBA döntők 2016-ban, ami a Cavaliers szövegezték vezetője 2011-ben változott, mint egy profi mez először pályafutása.

„Változtassuk meg a huszonöt évben a játékos, aki nem volt ilyen előzmények és az ilyen támadó fegyver, egy abszolút ritkaság.Hisszük, hogy a java még előttünk „dicsérte Irving érkezése Danny Ainge elnöke, a Celtics.

A híres Boston Bár a szezon végén NBA sikerült várakozáson felüli, de a nyár folyamán szinte oldjuk csapata – névsort most építeni köré Irving, szárnyak Gordon Hayward, aki nyert Utah, pivot és Al Horford.Másodszor akkor védő Marcus intelligens alatta játékos Marcus Morris fiatalok Jaylene Brown, Jason Tatum.

hátvéd, védő, a tehetség és a választás a tervezet

a második legnagyobb alakja, a csere huszonnyolc hátvéd Isaiah Thomas, aki töltött Boston, két és fél év, és korábban játszott a Sacramento és a Phoenix.

< p> Csak 175 cm magas játékosnak van egy nagyszerű szezonja. A mérkőzésen 28,9 ponttal volt a legjobb lövő a keleti konferencián, plusz 5,9 asszisztens.Végén évben azonban csak a kárt a csípő egy sorozat Cleveland végül lemondott, és valószínűleg nem is hallható, az elején edzőtábor Cavaliers.

A csapat döntős NBA az elmúlt három szezonban, így Thomas rozehrávačskou párt Derrick Rose, kulcs akkor lesz, amikor James-vel ülnek a pályán. Overseas majd dobd körül ötleteket, hogy a csapat lenne, hogy egy újabb csillag matador Dwyane Wade, aki feleslegessé vált a Chicago Bulls.

A jelentős erősítését Cleveland lesz Crowder huszonhét éves játékos egy speciális láthatatlan munka védelmében emellett közreműködött tavaly 13,9 pontot egy meccsen.

Csak húsz szilárdságú pivot Žižice készül debütált az NBA-ben.A legjobb euroligové Darüssafaky Isztambul azonban azt jelezték, nagy potenciállal és Cleveland segíthet főleg a leszállás és a védelmi saját szemetet.

A választás a tervezet 2018-ban, eredetileg rendelkezett Brooklyn Nets aztán Cleveland kell nyújtania az egyik vezető falak és ezért a többi nagy kosárlabda tehetség.

Cavaliers míg cseréje után jelentős megtakarításokat. Adó öt (magasabb fizetés sapka) volt a klub Ohio fizetni 78.400.000 dollárt, a folyó fizetési mérleg, azonban „csak” 49.300.000.

A pikanterie egy következtetés: Irving, négy alkalommal résztvevő Match csillagok az NBA, hamarosan megjelennek az ismert fórumon.A meghívó közönség Clevelandben először kerül először október 17-én egy újéves párbajban.