Bet365 sportfogadás bónuszok

bet365 sportfogadás bónuszokA Sydney FC nem tudta megnyerni a negyedik W-League döntőjét, de ellentmondásos cél volt, hogy megnézhesse a Canberra United kedvenceit.

A Sydney FC csatára Jasmyne Spencer de Bet365 csak miután Lydia Williams úgy tûnt, hogy a Sky Blues továbbjutott Kyah Simon elõtt. Brisbane lelógott a W-League döntõjében, miután a Newcastle-t elkábították. Bővebben

az első gólt, amelyet a Canberra a Belconnen hazai pályáján fogadott el, azzal a céllal, hogy kilenc meccsen véget nem érő futamot érjen el a tavalyi bajnokok számára.A Canberra, aki 12 pontot ért el ellenfeleivel szemben, Bet365 kétszer is legyőzte Sydney-t a rendes szezonban, de ez a verseny az elejétől a végéig szoros volt. Mindkét végén volt több fél esély, bár a kapusok csak néhány alkalomra kényszerített a megtakarításokra valami szeszélyes befejezés közepette.Spencer, Simon és Leena Khamis az első félévben közel kerültek a Sky Blues-hez, a meleg fővárosban.

A másik oldalon a Canberra United kapitány, Ellie Brush közelebb Bet365 húzta a fejlécet míg a Nicke Sykes egy ujjlenyomatot kényszerített a Michelle Betos-tól.

Az Sky Blues egyre közelebb került Spencerhez, és az amerikai megütötte Williams utat, mielőtt a lövést egy hegyes szög ellen a lövés ellen lőtték volna.

De a meccs kulcsfontosságú pillanata az Bet365 órabélynél jelentkezett, amikor Canberra újrangúzását végül a hazai talajon először szüntették meg 2014 novemberétől .

Canberra edzője, Rae Dower nem szívesen bírálta közvetlenül a játékvezetőt, de nem hagyta kétségessé, hogy a célt el kellett volna utasítani. “Nem engedhetem meg magamnak a bírságot, ha elmondanám neked, hogy mit gondolok, és a rosszabb dologról Bet365 beszélünk, és nem a labdarúgásról” – mondta.

“Mindannyian láttuk.De ha elmondtam neked, mit gondolok, akkor a hitelkártyámnak ott kell lennie, és a tárcám nem elég mély ahhoz, hogy zsarolja ezt a finomságot. Ha eltemetnénk a második félidőben esélyt, amit meg kellett volna tennünk, akkor nem Bet365 sportfogadás bónuszok beszélnénk erről a célról.

Nyilvánvalóan nem az volt a célja, hogy Canberra napja legyen Ashleigh Sykes, vitathatatlanul a legerősebb játékosuk ebben a szezonban nem tudott kapcsolatba lépni a közeljövővel, mivel a kései equalizer koldulni kezdett.

Canberra erősen befejezte, és még egy esélye volt a Bet365 helyettes Nickoletta Flannerynek, de közelharci lövése zárolva volt, amikor Sydney veszélyesen élt.

A Sydney FC szembe kell néznie a Melbourne City és a Brisbane Roar közötti hétfői második elődöntő győztesével.