Betclic

A regisztráció után a bukméker és Betclic első befizetés, akkor automatikusan kap egy bónusz – fribet 100 euró. Ehhez egyszerűen meg kell tenni a gyors ütemben három esemény, amelyek mindegyike egy tényezője legalább 1,5.

Betclic bukméker működő Curacao engedély, egy orosz változata az oldalon, akkor sportfogadásokat rubel. Az új játékosok, Oroszország, Belarusz, kap 100% betting welcome bonus fribeta sebességgel akár 100 euró.

Érdemes megjegyezni, hogy a bukméker egy orosz nyelvű változata az oldalon. Ezen túlmenően, a bukméker cég Betclic meg tudja nyitni a játékban rubel. Itt is, mint sok más bukmékerek, ott privetsvenny bónusz az új játékosoknak. Azonban ez az ajánlat nem érvényes a játékosok Oroszország, Ukrajna és Lengyelország, amely egy nagy mínusz.

Betclic BÓNUSZ € 100 új játékos

Egy kicsit furcsa, hogy nem csak egy orosz változata a helyszínen, de azt is, hogy a lehetőséget, hogy fogadni rubel, míg blokk összes bónusz kínál a játékosok Oroszországból. By the way, tavaly, az orosz játékos kap egy üdvözlő bónusz, valamint a játékosok más országokban. Azonban Betclic bónusz ad a játékosoknak a kaszinó Betclic Casino. Itt a mérkőzés bónusz akár 300 euró. A részleteket a felülvizsgálat.
A bukméker Betclic meglehetősen kiterjedt festés bármilyen sportesemény. Az ajánlatok elfogadása szinte mindenféle sport: foci, foci, jégkorong, tenisz, röplabda, kosárlabda, krikett, snooker, ökölvívás, virtuális sportok, asztalitenisz, rögbi, stb Szintén Betclic nagy választékával várja a sport játszani LIVE-fogadások, amelyek magukban foglalják a nagy sport és kisebb, például, darts, tollaslabda, és így tovább. De aránya átlagosan és középszerű. Még top labdarúgó tornát Betclic árrés 6%. A verseny egy hátránya, mert az elmúlt években a világ fogadóirodák próbálják tartani az árrés szinten 5% vagy kevesebb miatt óriási a verseny.

Amellett, hogy a fenti hátrányok megjegyezzük, hogy a bukméker Betclic nagyon rossz választás fizetési mód input / pénzfelvétel. Közülük csak a banki átutalás (output 50 euró), valamint számos fizetési rendszerek, mint a Neteller és Skrill (output 20 euró), amelyből nem találja kényelmes a játékos Oroszország Webmoney vagy Yandex pénzt. Betclic minimum befizetés 10 euró. Tranzakciós díjak bukméker tart.

Betét program nagyon könnyen kezelhető. Nincs matematikai mögött a számításokat a fogadást, és a pénzt. Minden nagyon jól említett nevek, amellyel gamesters nyomon követheti az egész játék.