Andy Woodward bírálta Crewe-t a bocsánatkérés hiányában Barry Bennell-ügyben

Andy Woodward, az egykori labdarúgó, aki évek óta szexuális bántalmazást szenvedett az egyik edzője, kritizálta Crewe Alexandra-t a bocsánatkérés hiánya miatt az első hivatalos nyilatkozatban, amelyet a klub kiadott a Barry Bennell eskaláló esetéről.

Woodward azt mondta, hogy “botrányos”, hogy Crewe olyan sokáig tartott, hogy olyan ügyet vegyen fel, amely most már hat emberhez Betclic online fogadási fordult a rendőrséghez Bennellről, a soros pedofilról, aki három külön börtönbüntetéssel szolgált, összesen 16 évig Angliában és az Egyesült Államok a fiatal fiúk elleni bűncselekményekért. Második labdarúgó felfedezi a soros pedofil Barry Bennell által elkövetett visszaélését. azt mondta a Guardiannak, hogy 13 éves korában megpróbálta kipróbálni az ifjúsági akadémiát.Walters szintén komolyan kritizálta Crewe ügyének kezelését, de Bowler ragaszkodott ahhoz, hogy a klub komolyan vegye.

“A Crewe Alexandra nagyra értékeli, hogy aggodalomra ad okot a klub késedelmével kapcsolatban, hogy megjegyzéseket fűzhessen a közelmúltban. – mondta Bowler. „Amikor a dolgok ilyen kékből jönnek ki, először érdeklődni akarnak, és belülről tükröződnek. Ez az a folyamat, amelyet a múlt héten elkezdtünk.

„Büszkék a labdarúgó klubra, és mindig komolyan Betclic fogadási útmutatók vennénk minden állítást. A bántalmazás bármilyen formájának nincs helye a labdarúgásban vagy a társadalomban.Már egyetértünk a Labdarúgó Szövetség, a Premier Liga és a Labdarúgó Liga kijelentéseivel, amelyek Andy Woodward próbáját „szívritmuszként” írták, és dicsérte őt „hatalmas bátorságáról”.

a nyilatkozat szinte szó szerint egyezik azzal, amit Bowler elmondta az előző naphoz, és Woodward azt mondta, hogy a klubnak többet kell tennie, hogy megmutassa, hogy komolyan veszik az ügyet.Facebook Twitter Pinterest A futball szexuális bántalmazás botránya rosszabb lehet, mint Jimmy Savile ügy, Andy Woodward azt mondja

„Nagyon bántam, hogy 1998-ban, amikor elítélték őket, a Crewe Alexandra egyik személye soha nem vette fel velem hogy lássam, hogy rendben van-e, vagy azt mondanám, hogy tényleg sajnálom, hogy ez történt a labdarúgó klubjukban – mondta Woodward.

„Még mindig nem mondják, hogy tényleg sajnálják, hogy ez történt. Azt kell mondanom, hogy sajnálom. Mindenki, aki részt vett – és vannak olyan emberek, akik minden nap jönnek előre – azt akarják, hogy sajnálják, de sajnos ez a kijelentés nem lep meg Betclic ingyen fogadások engem, és úgy érzi, mintha szinte levegő lenne az arroganciájuk.Nincs igazán a szavak, hogy elmagyarázzák, hogyan hagyja érzésemet. Walters, a Crewe történetének legfiatalabb szereplője, lemondott a névtelenségről a Woodward interjújának hátoldalán, hogy felfedje, hogyan célzott, amikor otthagyta Plymouthban, hogy csatlakozzon Crewéhez.Ő és Woodward az elmúlt héten több mint 20 éve léptek kapcsolatba az első héten, és mindkettő meg van győződve arról, hogy vannak még mások is, akik még jönnek elő.

„Hihetetlenül érzelmi kapcsolat volt Steve-vel és mindezek után tudva, hogy vannak más emberek, akiket soha nem ismertem korábban, ”mondta Woodward. „Amikor először beszéltünk, csak azt mondta:„ Én is egy voltam, Woody ”, majd felszakadtunk. Andy Woodward:„ Ez volt a lágyabb, gyengébb fiúk, akiket célzott ”Tovább

„Hallani a hangját, hallgatva, mit mondott nekem, a szívem elsüllyedt neki, de én is tudtam, hogy végül valaki más volt mögöttem, és nem voltam egyedül.Aztán a következő gondolat volt: „Segítek neked.”

„Mindig tudtam, hogy vannak olyanok, akik soha nem jöttek elő, de nagyon érzelmi volt hallani ezeket a szavakat, hogy valaki új, aki még nem vett részt korábban, és sikerült megragadnia a bátorságot és a bátorságot, hogy gondolkodjon: „Tudod, mit fogok beszélni erről, és nem fogok tovább élni ezzel a titokkal.” Ez hatalmas erőt vesz fel, mert 1998-ban már ismerem magam, amikor végül elengedtem, olyan hihetetlenül érzelmi idő volt. 23 szexuális bűncselekmény mintavételének elfogadása hat, 9 és 15 éves fiú között, további 22 bűncselekmény maradt a fájlban.Korábban egy négyéves büntetést töltött Floridában, és 2015 májusában két évig börtönbüntették egy másik történelmi bűncselekmény miatt, amelyet egy 12 éves fiú ellen tett, a Macclesfield-i futballpályán.

Walters, most 44 éves volt, egyszer az angol labdarúgás egyik legvilágosabb kilátása, és a Liverpoolhoz csatlakozott, mint az első £ 1m-es tinédzser a sportban. – Csodálatos játékos volt – mondta Woodward. – Nagyon fiatal korból láttad.

„A klubban sok tehetséges játékos volt, de mindenki beszélt arról, hogy Steve, hogy ez az extra kicsit különleges és a következő nagy dolog. Beszélgetés volt róla, hogy Liverpoolba megy, és úgy nézett ki, mintha jobbra haladna. Szép bal lába volt, és hasonló játékos volt Jack Wilshere-nek.Nagyszerű karrierje volt előtte, és pusztító, hogy megtudjuk, mi történt vele.