Bwin hete a hét csapata – és a gólszerző valószínűtlen felemelkedése

A kilenc bajnoki mérkőzésen a francia előretekerő csak háromszor volt a kezdőképpen, és egyetlen gólt sem sikerült elérni. Ezek a kezdetek egy 2-0-os vereséget jelentettek Newcastle-nek, egy 7-1-es kalapálást az Arsenalban és az 1-0-os otthoni veszteséget a Wigan-nek, ami a Rovers sorát az év utolsó előtti hétvégéjén lezárta. Az egyetlen pillanat, ha van ilyen, Bwin emlékeznék rá, amikor piros lapot mutatott a kick-outnak a West Brom védőjében, Billy Jones-ban. Az 5,93-as rangadó volt a legrosszabb bármelyik játékos, aki több játékot indít az adott szezonban.

Gyorsan előre a mai napig, a Modeste pedig Európa legfontosabb bajnokai közé tartozik. 11 gólját csak az Azdren Llullaku (12) verte Romániában, bár az albán 14 alkalommal mutatkozott be Modeste kilencénél.A turnéret nagyon változott, de Modestek Angliában eltöltött ideje nem tartotta be az eddig felmutatott potenciált. Egy kiváló szezon Franciaország második rétegében Angers-rel 2009-10-ben a Bordeaux-ba költözött, aki 23 éves korában Bwin kölcsönadta neki Lancashire-t. Angers-ben 20 gólt szerzett ebben a szezonban, és kihagyta a A szezon díját az egyik játékosnak, aki már több gólszerző volt, egy bizonyos Olivier Giroud (21 éves). A Modeste rendszeres mérkőzés volt Franciaországban a 21. évad alatt, és a Bordeaux a következő nyáron 3,5 millió eurót nyert a csatárhoz.

Az átadása nem sikerült kifizetni.Annak ellenére, hogy tiszteletre méltó 10 bajnoki célt kapott az első szezonban a klubban, Modeste nem kapott egyetlen előnyt kedvenc szerepében a következő szezon előtt, mint Yoan Gouffran volt. A csatát Blackburnel küldték és további küzdelmet folytattak, de a 2012-13-as szezonban sokkal előrelátóbb kölcsönt szereztek az újonnan Bwin betöltött Bastia-szal.

egy lenyűgöző középső asztal és vonzzák a figyelmet más Európából. Végül úgy döntött, hogy egy költözött Hoffenheimbe a Bundesligában, ahol újra ösztönözni kezd az életre.12 liga-gólt szerzett 20 kezdőből és kilenc helyettesítő megjelenésből, de ugyanúgy, mint Bordeaux-ban, a Modestét a következő szezonban marginalizálták.

A Roberto Firmino és Kevin Volland , akkor a rotációs politika alá süllyedt, és gyakran váltotta fel Szalai Ádám magyar csatár. A csak 16-ra korlátozott 26 mérkőzésből indul, csak hét Bwin gólt szerzett a második szezonban Hoffenheimben. A klub hajlandó volt meghallgatni az ajánlatokat, és a tavaly júliusi kölni nyilvánosságra nem hozott ajánlat után Modeste ismét úton volt.

Ismét jó kezdeti idényt élvezett, amikor egy hetedik klubba költözött a térben hat éves, 15 bajnoki célt szerezve, mivel a Köln a Bundesliga első felében végzett.De senki sem tudta volna megjósolni, hogy Modeste hogyan fogja elindítani az aktuális kampányt. Végül a 28 éves korosztály számára első ízben először a második szezonban született meg először pályafutása során, és ennek következtében teljes bizalom.

Ez a bizalom talán a legjobban kiemelhető a hétvégén, amikor Modeste visszalépett az első félidőben elmaradt büntetéstől Hamburg ellen, hogy a második félidőben Bwin szerezzen egy kalapot. A céljai 3-0-os győzelmet és a top négy helyet foglaltak el Kölnben. Anthony Modeste a legjobb eredményt hozta a kölni Bundesliga-i emelkedéssel Raphael Honigstein Bővebben

Modeste már a cél előtt szikrázó, de támogatója – különösen a széles körű játékosok – nagyszerűen megérdemli a kiváló formáját.A Modeste által ezen a szezonban elért célok túlnyomó többségében darabok vagy keresztek eredménye, és a dobozba vágás.A lenyűgöző légi fenyegetés ötvözésével az utóbbi férfi vállán való fellépés ütemével kombinálva az ideális célpont a szélsőségesek és a teljes hátsók számára, akik a lehető legkorábban a Modestest játszanak.

Marcel Risse különösen fontos szerepet játszik abban, hogy a legjobbat szerezzen a csatár ellen, és Modeste megerősítette: “Marcel mindig rám néz, dolgozunk rajta a képzésben.” Ez kifizetődő, mind a négy szélsőszemély segíti ezt a szezont, így a Bwin kombináció a legeredményesebb a Bundesligában.

Míg Modeste sokat köszönhet csapattársainak, és mégis elismeri, hogy a befejeződése még mindig mindenkor magas, 30,6% -os rangsorban Európa legjobbjai között.Végül belépett a környezetébe, Németországban virágzik, és 45 Bundesliga gólja miatt már a második legmagasabb rangú francia a bajnokság történetében. A szezonban eddig 7,75 ponttal, egy olyan játékos számára, aki a Premier League-ben volt a legalacsonyabb, Anthony Modeste hosszú Bwin utat tett meg. Facebook Twitter Pinterest A hét Premier League csapata Infografika: A hét WhoScoredLa Liga csapata Infographic: WhoScoredBundesliga a hét csapata Infographic: WhoScoredSerie A hét csapata Infographic: WhoScoredLigue 1 hetes csapat Infographic: WhoScoredLiga NOS csapat a hét Infographic: xapostar.com