Expekt

A cég 2006-ban alakult az évben. Expekt alapítók vállalkozók Svédországban, de regisztrálva van a Costa Rica. Két évvel később, okokból adómegtakarítás, az iroda jött joghatósága alá Málta, mely jelenleg központja. 2011-ben az év megszerzett Expekt tartja szerencsejáték Betsson. Az ügylet összege több mint 32 millió euró. Eltekintve Málta, az iroda működési engedéllyel rendelkezik Dániában és az Egyesült Királyságban.

Expekt működik kizárólag az internet betting odds. Követő iroda, abban a pillanatban, 450 000 fő. Expekt játékos használja a szolgáltatást a több mint 100 országban, de a nagy részét az ügyfelek Skandináviában.

Orosz nyelv nem támogatja Expekt. A második oldalon a üdvözölve a játékos ismerkedhetünk a bónusz vonal, és keresse meg az alábbi részekből áll: sport, kaszinó, élő kaszinó és póker. Ebben az értelemben, a cég nem különbözik a többi versenytárs a nyugati piacon, de Expekt szerencsejáték platform nem csak a show.

Expekt 25 € bónusz az új játékosok

Ez az étterem kínál igazán jó minőségű kaszinó és póker terem, nagyon népszerű.
Visszatérve a sport, azt kell mondanunk, hogy Expekt nem tér el a hagyományok európai szerencsejáték: A hangsúly a címoldalon kap aktuális események a nap. A bal listáját tartalmazza mindenféle sport és versenyek (annak érdekében, hogy a népszerűség). Van reklám más termékek és a cég termékeit, de, ellentétben a legtöbb más nyugati BC, ebben az értelemben Expekt érzi intézkedést.
Expekt bonus nem tér el a hagyományok európai szerencsejáték betsafe.com célja egy kellemes keveréke a fekete, piros és szürke színben. Funkcionális és műszaki része nem kielégítő. A felhasználók számára lehetőség a hagyományos élő közvetítés és a mérkőzés-központ (elérhető még a mobil eszközök). Ami a további anyagokat, a rendelkezésre álló kiegészítő helyben Expekt egyértelműen úgy véli, felesleges. erőforrás irodában van egy híreket, a statisztikai egység rendkívül ritka és csak a sebesség menüben.

Company sorban áll 25 sportágak, amelyek közül a legnagyobb figyelmet fordítani a kiszámítható futball. Expekt kínál napi mennyisége 10 000 000 aránya (beleértve a hosszú távú), amelynek 90% – a foci. A legnépszerűbb játék a világon egyre több és több festmény (különösen a kulcsfontosságú mérkőzések top Eb). Egyéb szerencsejáték tudományágak is bemutatásra kerülnek kellő részletességgel, de a rajongók „egzotikus” a sport rész Expekt profit semmi.

Ugyanakkor, nem hagyományos kínálatát más területeken a bukméker oldalon bőségesen. Nagyon is tudatában, hogy a politika és a show business nem meglepő, Expekt kínál ügyfeleinek fogadni a legváratlanabb, kiszámíthatatlan és őrült eseményeket. Például nem is olyan régen, a játékos, hogy egy fogadást, aki a két lakosok Stockholm első találatot a szájban madárürülék, vagy amelyek a két férfi kapnánk a legnagyobb rák, búvárkodás le egy szikláról. Általában a cég szlogenje, a „win egyáltalán” nem tekinthető megalapozott.

Ami a tényezők, Expekt nem különbözik a fogadási üzlet piac Európában. A cég átlagos idézetek észrevehetően rosszabb a vezetők az ipar. Expekt átlagolt árrés a legnépszerűbb szakterületek 8%. A kevésbé népszerű típusú (például NFL), ez a szám megduplázódik szerény.
Ez egy üdvözlő bukméker bónusz 50% -a az első betét. Mindazonáltal a feltételeket a kézhezvételt nem nevezhető vonzónak. A játékosnak kell először egy gyors ütemben a három pozíció egy kombinált aránya legalább 2,0. Ezt követően meg kell írni, hogy támogassa egy kérés egy bónusz. Végül, hogy ajándék források rendelkezésre állnak a visszavonás, akkor meg kell, hogy áthaladjon tíz hasonló parlays. A maximális mérete a bónusz ebben az esetben 25 euró.

Amellett, hogy a nyitó, Expekt kínál cash back bónusz elérhető regisztrációs egy speciális linket. Az akció három hónapig érvényes regisztráció után. Ha a végén ezek közül bármelyik kiderült, hogy veszteséges fogadási játékos, kérhet 10% bónuszt maximum 10 euró.
Oroszország és egyéb FÁK országok nem feketelistára, de az orosz nyelv a webhely felületén, nem.