Holeš a experimentat un eFortuna izvor de vise în Jablonec și a câștigat contractul timp de patru ani

În termen de un an,eFortuna acul de pe roata imaginară apărător avere Jablonec de fotbal Gauri Tomas transformat în mod pozitiv în jurul valorii de 180 de grade.

„Într-un fel am intors cu susul în jos. toamna anului trecut în Jablonec nu este încă perfectă, am început să joace până la sfârșitul lui, dar acum am experimentat absolut primăvară vise „, sa bucurat în vârstă de 25 de ani, Thomas găuri. “Am pornit pe locul opt, eFortuna pariuri  dar am terminat al treilea și am mers la Liga Europeană. Așa nu am mai jucat niciodată pe masă, m-am bucurat la maxim și am ajuns la final. Este o realizare foarte mare și eu sunt foarte fericit. „

A-Team Hradec Kralove a jucat în mod regulat începând cu găuri de 17 ani, alternativ cu celelalte Premier League și a fost folosit pentru a încărca lupte. În sezonul 1.Liga 2014/15 a fost chiar „de fier“, omul a jucat vreodata toate cele 30 de jocuri și 2.700 minute plin. carieră promițătoare a fost reprezentant în 21 de ani, cu toate acestea, grav afectată la începutul anului trecut,eFortuna când apoi promarodil toate de primăvară, cu un genunchi ranit si plus lui Hradec, după sfârșitul sezonului 2016/17, încă o dată a căzut în a 2-a liga.

Oferta Jablonec prin urmare, un hosting anual acceptat cu entuziasm, deși începuturile erau dificil. „Am fost un prejudiciu nerozehraný,eFortuna asa ca a fost începe să-mi în Jablonec astfel de dificil“, a declarat că a fost găuri poziția dreapta spate până la numărul doi în spatele sârb Janković.

Aceasta însă nu a mers aproximativ derby Liberec Holes loc sărit în al treisprezeceleala primul meci pentru Jablonec și nu la lăsat pe iarbă pentru un minut. „Mă bucur că Jablonec a exercitat opțiunea și că am semnat un contract de lungă“,eFortuna a afirmat găuri.

„În timpul unui hosting anual în Jablonec excelent adapta și schimba hosting transferul face parte dintr-un plan prestabilit. Jablonec este mulțumit de Tomáš,eFortuna el este fericit în Jablonec, cu care va juca, de asemenea, Liga Europeană.Nu a existat nici un motiv pentru a schimba ceva „, a spus un transfer la Jablonec Viktor Kolar de la agenția Sport Invest, care găuri reprezentate.

În Jersey Jablonec acumulat Tomas găuri 18 liga începe în care a marcat un gol și a marcat cinci pase, din care trei în ultimele două runde, când a decis în cele din urmă despre bronzul din Jablonec și participarea istorică la grupa de bază a Ligii Europei. În duelul Edenului, când a câștigat 3: 1, a găsit un Chramosta cu un scor superb, în ​​ultimul,eFortuna 30.runda a cerut din nou la obiectivele de la centrele ideale pe partea dreapta a acestuia înainte Dolezal și din nou Chramosta și Jablonec și bate Slovacko 2: 0th

„Aceasta este ceea ce am încercat tot de primăvară pentru a găsi băieți ratat, dar doua asistenta golgheterilor pentru meciul Nu am ajuns la prima ligă,eFortuna așa de mare “, a spus Holeš. „In Europa League poate obține adversar celebru, dar noi credem că poate juca un rol decent.“