A Seattle Sounders megtartja a lövöldözést az első MLS-kupa megszerzéséhez

Az első MLS-kupa döntője 120 perc után végül a hirtelen halálos római Torres büntetéssel rendeződött, mivel Seattle megnyerte az első MLS-kupa a fagyasztó estén a BMO Field-en. lövöldözés – ahogy ez megtörtént További információ

A Seattle védekező elkötelezettségének jelképe a döntő büntetés. Seattle évek óta jó hírnévre tett szert a támadásokkal szembeni támadásokra, de a nehéz szezon második felében elszenvedett díjaikat annyira építették meg a védelemre, mint a ingyen fogadások támadást, és ez a végső végső példa erre .Miután a sporting KC 1-0-t megdöntötte a játékban, az egyetlen lövéssel a cél, Seattle egy „jobb” lett a végsőben – az MLS történetének egyetlen csapata lett, hogy a két órás rendszeres lövés ne legyen Torontó kapusa Clint Irwin jobban aggasztotta a hipotermiát, mint a felvételek a legtöbb ilyen időszakban, de míg a lövöldözés során egy büntetést tett, az ő kollégája, Stefan Frei, aki kilencet tett megmenti csapata hátsó őrző akcióját, aki a játék végén ünnepelne.Frei a mérkőzést a búvár ujjhegyével megtartotta, és a második időszaka alatt megmentette a Jozy Altidore fejlécét, és egy gyenge Michael Bradley büntetést is megmentett a lövöldözésben, hogy egy eseményes személyes estét lezárja.

Két órával korábban Greg Vanney úgy tűnt, hogy a kezdetektől fogva jelzi Torontó támadó szándékát, visszalépve a sorba, amely a Montreali első lábánál kezdődött, Michael Bradley pedig a védekezés egyetlen egyedüli védője és a támadás- Jonathan Osorio visszatért az oldalra Will Johnson rovására.

A házigazdák proaktív hangulatban indították el a játékot, és Altidore korai elrepedt lövése a Frei messze elhaladó posztjáról sodródott, és korai figyelmeztetést hallott.Ezt követi egy sor Torontó sarka, amint Vanney csapata megpróbálta azonnal meggyújtani a 36.045 kapacitás tömeg lelkesedését.

Nem azért, mert sok bátorítást igényeltek. A játék három perc alatt elfogyott, és Torontóval, aki egy évtizedet várt, hogy még egy játékot unibet internetes sportfogadás játszhasson, nem is beszélve a döntőről, amit játszottak, ez a posztfutás a három otthoni játék hangulatát látták a crescendo-ra a játék megkezdése előtt.És még a fagyás hőmérséklete sem (23F a terepi szintre, az Ontario-tó szélén lehűl, így jobban érzi magát 10F-nek) elnyomhatja az otthoni tömeget.

A Seattle mindent megtett annak érdekében, hogy megállítsa a lendületet a terepen, először lelassítva a játékot a szabálytalanságokkal, majd a gyors átmenetekkel próbálta megtalálni az utat, hogy megpróbálja megkapni Jordan Morris-t Erikben Zavaleta. Zavaleta a Torontó három leggyengébb része, noha a korai futás során nehéz volt kitalálni, amikor a fiatal amerikai nemzetközi ellen irányította.

Toronto volt a fenyegetőbb csapat az első felében .Eltekintve attól, hogy a forgalmas Valdez reménykedett, Seattle nem sok esélyt adott, míg Toronto sok tisztességes munkát végzett Seattle-ben, anélkül, hogy sok egyértelmű esélyt kényszerített volna saját magára, vagy sokat tett volna azzal, amit

Altidore minden döntő fordulóban szerezte meg a döntőbe, de az első félévben kevésbé biztos jelenlétet mutatott, néhány tisztességes esélyt adva, beleértve a hátsó fejlécet is órajel. Frei megdöbbentette, és két érintéssel vette fel a labdát, de Altidore-nak jobban kellett volna tennie. labda a doboz szélén, hogy Osorio a labdát a jobb oldalra csúsztassa, hogy átfedje Sebastian Giovinco-t egy szabad lövéshez.Hevesen megütötte, de szétnyílt a poszton, hogy az oldalhálót ripplezze.

A 0-0-as játék során az óra lejárta után Torontó számára megérthető volt, hogy szigorodjon. Seattle szokásos szokása, hogy későn és elmondja a célokat. De a házigazdák próbáltak megpróbálni, kerestek egy beszámolót, és a Seattle 2000-es erős rajongói a rajongók rajongóinak körében szorgalmasnak tűntek, mint a várakozás ebben a szakaszban, különösen akkor, amikor Valdez a 73. percben kiszorult a játékból. helyettesítette Ivanschitz.

Egy másik helyettesítőt állított fel Seattle-nek, aki már felváltotta a sérült Friberg-t Alvaro Fernandez-szel.Ezeknek a változásoknak néhány változata esetleg eljött, hiszen Schmetzer újrakezdte a támadását, hogy Morris-t középre tolja, de a körülmények alig voltak ideálisak. Osorio és Cooper, ahogy Vanney előre látta az extra idő eltűnését, és esetleg egy másik döntő elfogást Cheyrou-tól, aki 92 másodperc múlva a Montreal után nyerte el a győzteset. kerek, bár még mindig volt idő, hogy még egy hős a Montreali ellen, hogy esélyt kapjon a változásra.A 92. percben Nick Hagglund felemelkedett Michael Bradley szögletű célpontjához, és egy Altungore-os hüvelykujjával a döntő módon csatlakozott a Frei-hoz, hogy lefedje.

A extra időnek több volt a kegyelme, mint a kegyelem, mivel világossá vált, hogy egy esély valószínűleg elég lesz ahhoz, hogy elnyerje a lenyűgöző, de soha nem nyitott játékot. Toronto továbbra is előrelépett, Seattle továbbra is tisztáztatta a vonalakat, de nem igazán, de leginkább hatékonyan. Az utolsó 15 percben a játék feszültsége megrongálódott, és mindkét csapatnak esélye volt, bár a legjobb Torontóra esett.Ricketts csak egy széles lövést csavart a büntetőpont közelében, miután a szabadság elvesztette a helyét, majd Altidore arra kényszerítette, hogy a ragyogó teljes nyúlványt mentse Frei-től, mivel a hurkos fejléc áthúzódott a célba. Ezen esélyek között Seattle veterán közüzemi embere, Brad Evans jött egy görcsös JMorris-ra, mivel mindkét csapat szankciókkal szembesült – a Giovinco már látta, hogy villogása a sérülést követően véget ért az első extra időszak végén. Most már a játékosok látványosan görcsösek vagy összeszorították a szörnyeket az egész mezőben a haldokló percekben, de az összes helyettesítőt használták. És végül nem volt több futás, csak a hosszú séta a helyszínre.

Öt büntetés után a csapatok 4-4-es szinten voltak.Hirtelen halál, és Justin Morrow büntetése megrepedt a bár alsó részéről. Feljött Torres. Lehet, hogy a hangjelzők nem voltak szépek, de végül a bajnokok voltak.