Sportingbet : a Copa América hiányzott egy trükk az Egyesült Államokban?

A Copa egészének elemzése ugyanazt az elégedettséget érinti? A pályán szilárdan szórakoztató volt. Mint minden nyári bajnoksághoz, néhány piszkos mérkőzés is volt, amit néhány izgalmas, céltényező találkozás ellensúlyozott. Eddig csak három mérkőzés nyert eredményt a rendes időben. Mindegyik csoportot aláaknázta, hogy egy csapatot, amely nagyon rosszul küzdött, korlátozta a mini-ligák drámáját.

Volt csábító történet. Brazília korai kilépése, Venezuela meglepetés-előrehaladása, a befogadó nemzet, amely az utolsó négyet érte el, a torpid kezdete ellenére és Mexikó gonosz, 7-0-os csapata miatt, melyet Tecatito csillaga lenyűgözött, miközben a szélső pillantásra a torna.Ha nem volt Neymar, legalábbis Lionel Messi visszaszerezett a hátsó sérülésektől és kitűnt.

Kisebb zavarok, mint például a nemzeti Sportingbet bonus himnuszok keveredése feledésbe merülnek (kivéve Uruguay, Chile és Pitbull házát) de könnyű lesz megszabadulni a több ezer üres helyet a stadionokban, még az amerikai játékokban is, a memóriából?

Emlékeztetve a figyelemre méltó jelenetekre az óriási pártokra és a 2014- csábító, hogy ellentétben áll az üres helyekkel és a sálúruhás televíziók házasok hiányával a nagyobb hálózatokon, és kíváncsiak-e arra, hogy a zűrzavar és az üléseken tapasztalt hiány azt jelzi-e, hogy az ország olyan kapcsolatban áll a versenyével, amely potenciálisan befolyásolhatja az amerikai 2026-os világbajnokság ajánlatot.

Nem annyira fontos, hogy érdemes egy frissített Ann Coulter oszlopot arról, hogy a labdarúgás iránti érdeklődés erkölcsi bomlás jele?A decibel szintje Sportingbet magas volt, de a részvétel 20 ezer alatt volt. (A sziréna egyébként átlagosan 44.247 volt a tavalyi szezonban).

Valami nyilvánvalóan rossz, amikor böngészik az elődöntőben szereplő jegyárakat, és azon gondolkodik, vajon megbotlik-e a a Broadway zenei Hamilton számára. Valójában ez valószínűleg igazságtalan a Hamiltonon. Vasárnap délután a hivatalos Copa helyszínen az amerikai vs argentin félpályás vonallal rendelkező egyik első sorban elhelyezett kért ár 1300 dollár volt, köszönhetően a teljes házhoz közel álló eseménynek a kereslethez igazított árazásának köszönhetően. Hamilton legkedvezőbb nem-viszonteladói jegye 849 dollár, és egyes helyek csak 10 dollárba kerülnek.

Ha az Egyesült Államok-Ecuador meccs előtt ellenőriztük, a CenturyLink Field felsőtéri árai a Ticketmaster-on 65 és 250 dollár között voltak,A természeti következtetés azonban az, hogy az olvadáspontú nemzetnek mint ATM-nek minősülő árazás elriasztotta az egyesült államokbeli támogatókat, akik – bár potenciálisan érdekeltek – nem hajlandóak vagy nem tudnak 500 dollárt költeni vagy hogy családtagjaikat a Dél-Amerikán kívül korlátozott presztízsű versenyen vegyenek részt egy csoportos versenyen, különösen, ha nem Sportingbet Brasil fognak látni csillagneveket. Az USA-beli szurkolók, akik a legfelső tengerentúli csapatokhoz kötődtek, időnként felnőhetnek a Copával, kevés esélyük van arra, hogy nemzeti oldalukat élőben láthassák, és a labdarúgás lehet a kedvenc sportjuk. emlékeztetett minket arra, hogy a világbajnokságon kívüli éveken túl kevés amerikai mainstream médián kívül az amerikai csapat nem a legnagyobb a saját országukban. Ez igaz a hazai bajnokságra is.De “az alkalmi rajongók számára feltétlenül úgy tűnik, mintha árazott volna nekik” – mondta. “Azt hiszem, a szervezők egy kicsit túlszárnyaltak” – tette hozzá. “Remélem, ez egy figyelmeztető történet az eseménytervezők számára…Amerikában még mindig sok alkalmi rajongó lakossága van.”

A torna szóvivője e-mailben elmondta a Guardiannak, hogy “a jegyárakat más nagy horderejű nemzetközi versenyeken. A csoportos játékok átlagos ára körülbelül 100 dollár. Az árak és a sorozatok jegygyűjteménye az eladás előtt történt. “Az Euro 2016 bővelkedik drága helyekkel, de a csoportos játékok árai mindössze 25 euróról indulnak (28 dollár) – és még egy helyet is a döntőben lehet vásárolni olyan alacsony, mint 85 euró ($ 96).Ezután az Arizona és New Jersey felé tartanak.

Ami a televíziót illeti: az Univision Deportes, egy spanyol nyelvű hálózat, bejelentette, hogy Copa csoportjainak rangsorolása magasabb volt, mint a 2014-es világbajnokság egyenértékesek a nézők (kedvezőbb kick-off idők kétségkívül segítettek) .Chile megalázza Mexikó 7-0-os vereséget a Copa América elődöntőjébe való továbblépéshez Tovább

De az angol nyelvű Copa-értékelések lényegesen alacsonyabbak voltak a Fox Sports szemben az ESPN rekord világbajnokság 2014 számokkal. Több mint 11 millió néző nézte, hogy az USA két éve megverte az ESPN-t Ghánát, míg az Egyesült Államok Kolumbia vesztesége 1,5 millióra emelkedett ebben a hónapban (a versenyen nem az NBA és a Stanley Cup döntőjével egy időben került sor).A World Soccer Talk szerint, még az USA-beli napi kick-off hátránnyal is, a 2016-os Euro 2016-os értékelések túlszárnyalták a Copát. Persze perspektívát kell azonban érezni. Sunil Gulati, az amerikai futballszövetség elnöke a verseny előtt elmondta a SI.com-nak, hogy az esemény pénzügyi szempontból érdemes lenne a 35.000-esek átlagos látogatottsága miatt.

Úgy tűnik, mintegy 1,5 millió résztvevő, jó egy átlagosan mintegy 47 ezer tömeghez. Tavaly a Chilei Copa összességében 25.227 rajongót ért el. A 2011-es és 2007-es versenyek 33.947 és 40.393 átlagot vettek fel. A bajnokságot csak októberben erősítették meg egy nyáron a Confial és a Concacaf által a Fifa korrupciós botránya okozta zűrzavar után. Korlátozott idő állt rendelkezésére a tervezéshez.És egy különleges, egyszeri százéves eseményen egy másik kontinensen, amely csak egy évvel az utolsó kiadást követően érkezett, a fellebbezés mértéke bizonytalan volt.

Minden olyan javaslat, amely szerint az üres helyek káros hatással lehetnének a jövőbeni világbajnokság ajánlata biztosan tágas is. A Fifa, egy olyan szervezet, amely a Connecticutnál kisebb országnak adta át a 2022-es világ-kupát Katarnak, aligha fog aggódni Amerikának, hogy egy évtized múlva jövedelmező és jól látogatott versenyre számíthat, hiszen a Copa vezérlői túlbecsülték a Seattle-i étvágyat Haiti ellen. Peru.

Az USA 94 még mindig a világbajnokság teljes részvételi rekordját tartja, annak ellenére, hogy kevesebb csapata és következésképpen kevesebb játékja volt, mint a későbbi iterációk.Nem csak a sport ma népszerűbb az Egyesült Államokban, 1994 óta az ország lakossága mintegy 60 millióval nőtt. “Az amerikai diverzitás hihetetlen dolog az, hogy a bevándorlás miatt már sok rajongó van hazánkban. Van egy kész fan base, “mondta Wiersema. Végül talán a Copa legnagyobb kritikája nem kapcsolódik a labdarúgáshoz vagy a pénzügyekhez, hanem elsősorban a gazdagoknak és a már szenvedélyeseknek, amikor a lázas napok után 2014-ben várhatunk egy olyan nagy versenyen, ahol az amerikaiak erős evangélikus csíkokkal gyarapodnak, felborítják a kíváncsiakat, és átváltoztatják őket.