10 év! A visszatérés ideje. Will Slavia a forró Cipruson játszik a Bajnokok Ligáján?

Csak akkor kapus Vaniak csodával határos módon elkapta a büntetés mesterlövészek Huntelaar és a középpályás Kalivoda Ellenkezőleg, büntetés esélye elsajátította, így Slavia hozta kényelmes győzelmet és 1: 0 a területen Ajax Amsterdam.

Igen, ma már 10 éves.

Azon a napon!

az emlékek életre, hatalmas nemzet Slavicist kívánja, hogy a történet megismétlődik.

„Bárcsak. Bajnokok Ligája íze, mint semmi más „, mondja Stanislav Vlček, egyik hős Slavia meghajtó és most a csapat vezetője. A karrier már régóta esedékes, a csapat gondoskodik a szolgáltatásról, de jön az évforduló.Amikor hétfőn délután először a lábát Ciprus hő, a homloka gyöngyözött a veríték: „Ez maga a pokol, amely eldönti, apróságok”.

Against töltött Ajax döntött Slavia kellett túlzott fogantyút.

Ha a szerencse segít ma is, lehet polírozott ajtó a Bajnokok Ligája, hogy megnyitja a második alkalommal a sorozat történetében.

a gazember APOEL Nicosia labdarúgó uralkodó a forró mediterrán szigeten.

Az ásatás időpontja: 20.45 Csehország. Ciprus egy órával több, ami jó, mert a tűzhely, hogy ez a nap az Úr ég.

A jelenlegi Slavia tapasztaltabb és sokkal magabiztosabb, mint az egyik, ami meglepett a 2007 nyarán a szálloda a teremben Danny, Rotana vagy Altintop ült.Ott is Stoch, akinek transzfer Fenerbahce csapat tegnap este utolérte minden alaki és szlovák válogatott már regisztrálva van a névsorban az európai kupa.

Mindez csak azt bizonyítja, hogy Slavia felszámolásra. A fogadó csapat egyértelműen hisz. Például az emberek mindössze 9 százaléka vette fogadást Nicosia a Tipsport felé. Természetesen nagy fanatizmus is van, de Slavianak jogában áll elhinni.

Az edző Šilhavým tette az elmúlt évben, egy hatalmas ugrás, nem veszíti el egy bajnoki mérkőzés a harmadik selejtezőkör, telt veszélyes Boriszov.

A rossz hír az, hogy a személyzet nem repülnek stabil dugóval Deli, ami péntek ellen Jihlava megsérült.

„állunk szemben nagy lehetőségeket, de nincs annyi stressz. Ősszel játsszuk a poharat.A Bajnokok Ligája lenne a hab „, mondta Vlcek tanú.

játék és nem kell játszani a Bajnokok Ligája, ez rohadt különbség. A presztízsben, az ellenfelek minőségében, a tapasztalat erejében és természetesen a keresetek összegében. A futásért a Slavia majdnem 400 millió koronát kap, és a csoportban nincs értelme. A résztvevő az európai liga, amely már néhány, a garantált 145 millió.

„Cipruson játszunk meg egy ilyen eredmény, harcoltunk a visszavágót a folyamat,” mondta diplomatikusan edző Jaroslav Silhavy. Amikor az újságíró mikrofonok szőlője előtt állt, tudta, hogy nem akarja felfedni a részleteket.Csak amikor zsugorodott hangrögzítők, elárulta, hogy sokkal több ideges, és volt egy álmatlan éjszaka, mielőtt a május bejutását a Brno, amelyet tömítő szláv neve: „Vajon ez nem teszi a Brno, helytelen lenne. Itt még nem az egyikük lesz még egy esélyt. „

Természetesen jövő szerdai visszavágó, de lehet használni, hogy a Slavia a második párbajt hozott az előnye. Tíz évvel ezelőtt, sokkolta az Ajax dugó Stam, becsületes Vermaelen, Rommedahl hasznos, praktikus Huntelaar és Luis Suarez csillagok.

APOEL Nicosia ilyen személyiségek természetesen igen, de a rendezetlen alábecsülik semmit. Ciprusi bajnok játszott az elmúlt nyolc évben a Bajnokok Ligája három alkalommal, még eljutott a negyeddöntőig a Real Madrid ellen.Hogyan helyi szokás, a csapat a spanyolok, brazilok, argentinok, portugál, bolgár, belga, osztrák és holland kapus Waterman száma 99. Edző Giorgos Donis, az első görög, aki csatlakozott az angol bajnokságban.

más szóval, hegyező, kedves.

Ha hozzá az „éjszakai” huszonhét fok ötven százalékos páratartalom és húszezer szurkolók a lelátókon, várva Slavia másik nagy kihívást jelent.