A bajnokság vége. Jandac búcsút az orosz képviseletnek

Nem tolta el a fűrészt, nem lépett más képzési küldetésre. Végül Magnitogorsk sikeres lesz, helyettesíti Kozlov Viktort.

Az egykori orosz jégkorongjátékos vezette a Metallurgot a második fordulóba, ahol Kazánt érte.Erősségét mutatta be, és jelenleg a KHL döntőjében van a Moszkvában, a Gagarin Kupában.

Janda szerződését a spanyol Spálenka Robert ügynök tárgyalja a Sport Invest-tól. “A Metallurg az orosz jégkorong csapat egyik abszolút vezetője, és minden évben a legmagasabb ambíciókkal rendelkezik.Örömünkre szolgál, hogy kiváló kapcsolataink és a környezettudatos tudásunk révén Oroszországban segítettünk mindkét fél megegyezésének és megelégedettségének elérésében ”- mondta.

A Jandače-t a képviselettel még nem tudja biztosítani. Különösen a Martin Straka-ról a Pilsen-ről és Libor Zábranský-ról Brnóról. “Tekintettel Josef Jandac szerződésének érvényességére, előzetesen felkészültünk a változásra, és az utódjával kapcsolatos tárgyalások a végső szakaszba kerültek.A ČSLH Végrehajtó Bizottságának jóváhagyása után közzétesszük a nevet, ”mondta a Tomas Kral egyesület vezetője. a nemesfémek elleni küzdelemben nem sikerült pontszámot szerezni.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a nemzeti csapatban játsszam, és a legjobb eredményt szeretném befejezni a kiállításon” – mondja Jandač.

Karrierje során a Beroun-on dolgozott. Kralup nad Vltavou vagy Pardubice.Elhagyta a legkiválóbb pályát Liberecben és České Budějovice-ban, amelyet mindketten segített az extraliga és Sparta Prága számára, amellyel tavaly az extralig döntőbe került, két koreai kalandjával, 23 évvel ezelőtt Seoktop Construction. Később visszatért ugyanabba a klubba.

Értékes tapasztalatot szerzett a két csehországi asszisztensen, asszisztensként.

A 2008–2010-es években Vladimir Ruzickával dolgozott, egy bajnoki cím a világon, a 2015/2016-os szezonban segített Vladimir Vousteknak, aki ezután helyettesítette a nemzeti edző posztját.