A cseh királyné párosai ismét együtt vannak: három perc elég. Még kevésbé!

“Régóta nem jártam a labdán” – emlékszik vissza Katerina Siniakova. Vagyis azt gondolja, amit a legtöbb ember elképzel – mert különben élettársukkal, Barbora Krejčíkovával csak egy nagy teniszlabda léptek be.

Egy másik tizennégy hölgyvel szingapúri kedden indultak a médiával és az együttes párhuzamos ünnepségével a Bajnokok Bajnokságán. – Nagyszerű. A nők között szerepel az is, hogy így öltözhetnek és festenek. ”Siniak dicsérte, hogy nem egy tipikus ruházat. Minden résztvevő próbált divatos lenni. Ez a két cseh kiemelkedik a teniszben.

Az ígéretes tinédzserek a profi szakemberek nagy világába érkeztek – és páratlanul úgy néz ki, mint egy csillagos ég ebben az évben. Mind Roland Garros, mind Wimbledon nyert.Az év legjobb párává szavazták, és egyértelmű, hogy az első helyezett az első.

Cseh pár trófeákkal, amelyek Roland Garros és Wimbledon bajnokságán nyernek.

Az utolsó rájuk vonatkozó információ a 21. század körülményeiről kissé megkerülve érkezett. „Itt voltam Szingapúrban, és véletlenül megismertem. Siniak hozzáteszi: „És megtanultam ezt a Bara-n keresztül. Általában nem nagyon követem a létrát, és nem is tudtam, hogy a pontok csökkennek (a tavalyi Bajnokok versenyére). Arra koncentráltam, hogy jól kell játszani – és hirtelen Bára ír nekem. Nagy meglepetés. Nagyszerű! ”

Nem minden alkalommal, amikor egy páros pár áll a tetején együtt. Ez a 14. eset a tenisz történetében.És logikusan ez jobb ízű. „Igen. Igen – ismételte meg Krejčíková. „Nagyon jó, hogy valami elsőben vagyok. Juniorként kezdtük együtt, és fogalmunk sincs arról, hogy ilyen álláspont és kitüntetés jön létre. ”Siniak olyan kapcsolatokat használ, mint a„ nagy öröm ”vagy az„ álom a karrierje kezdete óta ”. 22 éves korában még mindig van minden előttük…Állj meg! „Nagyra értékelem, ez az év hihetetlen, nagyszerű volt. De még nem ért véget ”- mondja Siniak határozottan. Nincs elég: „Folytatnunk kell.A cél az, hogy a lehető leghosszabb ideig ott maradjunk. ”

A szingapúri egyediekkel ellentétben a rájátszásban Szingapúrban zajlanak, tehát az egyenlítőn való tartózkodás az első párbaj után is vége lehet. Lényegében a nyitó akadály derbi lesz, mivel Květa Peschkeová és Nicole Melicharová (amerikai cseh szülőkkel) találkoznak velük.

Riválisuk biztosította a Bajnokok Bajnokságát az ázsiai verseny részeként, az első számú K + S fényűző időzítéssel rendelkezik. Legutóbb együtt játszottak az US Open-en, de elég sokáig együtt táncoltak, ez nem fenyegetés. Ezért Siniak nem engedhette meg magának, hogy a sorsolás előtti napon megérkezzen az Egyenlítőn.

“Nem tudtuk, hogy nem csatlakozunk két hónapig.Három percig tart, amíg megszokjuk egymást ”- mondja Krejcikova, és élettársa trombitálta:„ Azt akartam mondani, hogy nincs szükségünk egy percre! ”

ahol a hibákat nem bocsátják meg, akkor ez hasznos lesz.