A csehek ünneplik a Fed-kupa elődöntőit. Egy másik akadály Németország

Csehországi játékosok már elkezdték utazni a Fed Kupa semifinál nélkül Karolina Plíšková. Míg az ünnepélyes világnapi szombatnapon egy nappal később egy reprezentatív kolléga még a padot sem támogatta; ajánlása alapján az orvosok inkább kurýrovala az influenza az O2 arénában.

De még nem haladja meg a jelenlegi helyzetben a cseh WTA rangsor kínálatunk Peter Pála előrehaladás biztosítása, hogy az elődöntőbe áprilisban.

A hatodik alkalommal!

“Nagyon büszke vagyok a lányokra.Petra nagyon kemény játékot játszott – mondta Pál kapitány a bírósági beszélgetésen. Otthon

A csehek verte Svájc hetedik alkalommal nyolc kölcsönös harcok, és megnyerte a tizenegy az elmúlt tizenkét mérkőzést fedcupových.

A nyerővonal a hazai talajon már tíz mérkőzésre nyúlt. Pálová osztályán ötöt megnyert az előző hét évben a Fed Cup tavaly hiányában pillére esett az elődöntőben az USA területén. Fő

Miután a szombati akklimatizáció rossz O2 arénában, ahol a csehek még soha nem vesztett, ráadásul ünneplik három az elmúlt öt trófeát, Petra Kvitova visszatért a zöld udvar nagy alakja.

Bár a 20 éves hosszú verseng egy svájci Bencicovou végtelen cserék, mindig sikerült a felső kéz.Az első, hogy Kvitova létre, csak nyolc brejkbolů a két alkalmazott. Nagy bejelentés visszatér, és kiváló támogatás jó mozgás körül a bíróság.

A második, Kvitova döntő pillanat rejtette, amíg a hetedik játékban. Bencicové ismét megtörte a bejelentés, hogy annak ellenére, hogy az ellenállás svájci karbantartott és egy év után távollétében a csapat verseny biztosítása érdekében, hogy a cseh nők több Fed Cup hétvégén.

„Nem vagyunk tálban jól győzünk, csak nyerni” kántálta után a teljes végrehajtás csapat a játékosok a bíróság.

lehetséges döntőben a cseh visszatér Prágába.De novemberben van a menetrend.

Most meg kell nézni az áprilisi elődöntőben.

Serena Williams visszatért vágási páros

korábbi világelső Serena Williams az első verseny után a szeptemberi szállítás a lány elveszett. Végén a játék az első fordulóban a Fed Kupa belehalt nővére Venus a páros pár holland Lesley Kerkhoveová, Demi Schuursová 2: 6, 3: 6. Amerikai teniszezők már volt néhány előre a elődöntőben Franciaország ellen. Otthon

A siker megvédeni a trófeát szerzett két pontot és egy Venus Williams nyerte a kislemez Coco Vandeweghe.

Serena Williams legutóbbi harminchat ő játszotta az Australian Open egy évvel ezelőtt, keres 23.grandslam címet. Addig azt mutatta, hogy a lány terhes, és szeptember 1 lett az anyja Alexis Olympia.

A megelőző napon Szilveszter játszott kiállítás mérkőzés Abu Dhabiban, de a védelem Melbourne-ben is mertek. A WTA áramkör vissza kell márciusban Indian Wells.

Vissza udvarolni neki kellemesen meglepett.

„Őszintén szólva, úgy érzem, jobb, mint gondoltam úgy érzik majd. Ez csak a kezdet, de úgy tűnik, hogy egy lépés a helyes irányba – mondta. Serena Williams biztosította rajongók, hogy szándékában áll visszatérni a csúcsra, és meghódítsa más trófeát. Csak azt mondják, meg kell tanulni, hogy jobban lehessen tervezni, hogy van egy család.

„Ha tudtam volna kicsit elvárásoknak, úgyhogy abba, hogy mit csinálok.Mindig szét szeretnék leginkább „, mondta teniszező, aki csak utólag elismerte, hogy a születés és a szülés utáni komplikációk nélkül kellett tölteni az ágyban. A lánya fedélzeti meccs volt vele.