A Dillian Whyte és Dereck Chisora ​​decemberi visszahívást jelentenek be

A Dillian Whyte és a Dereck Chisora ​​brit nehézsúlyú tehergépkocsik december 22-én Londonban tartanak újrakezdéseket, és csütörtökön jelentették be. összecsapás, amely két év múlva érkezett, miután a Whyte legyőzte Chisora-t egy ellentmondásos osztott döntésben Manchesterben. Dillian Whyte veri Dereck Chisorát az epikus küzdelem után megosztott döntéssel. júliusban legyőzte az új-zélandi korábbi WBO bajnokot, Joseph Parkert, hogy követelje követelését egy világcímmel.Közben Chisora ​​leszáll a showdown-ba, miután megállt Carlos Takam nyolc fordulóban a Whyte / Parker kiállításon a The O2-nál, és most már David Haye egykori gyűrűs ellenfél kezeli.

Miért tart fenn ne vitatkozzon az eredménnyel, amikor a pár ismét elkápráztat. – Ez lesz Chisora ​​utolsó harc, a szamár utolsó útja – mondta Whyte. – Azt hiszem, tényleg jó gondolkodnia kell a harcról, mert haza fog menni, miután a harcot úgy Bet365 online fogadási nézett ki, mintha egy teherautó elfutott volna. Hiszem, hogy ezúttal pusztító módon fogok kiütni. Facebook Twitter Pinterest A Dillian Whyte és Dereck Chisora ​​szembesülnek a sajtótájékoztatón.Fénykép: James Chance / Getty Images

„Utoljára az első 12 fős voltam, és egy kicsit tapasztalatlan voltam, de ezúttal pontosan tudom, mit kell tennem.Az út végén van. Whyte, akinek egyetlen veresége a 25 harcról 2015 végén Anthony Joshua ellen volt, reméli, hogy hamarosan lehetőséget kap a világbajnokságért való harcra.

“ Ez nehézsúlyú boksz, és soha nem tudhatod, mi van a sarkon, de megtettem, amit meg kell tennem ahhoz, hogy egy világcímre lövöldözni tudjunk – mondta. „Mindig van valami úton, más harcok vagy pénz és politika tönkreteszi a dolgokat – de miután befejeztem Chisorát, senki nem tagadhatja meg a lövésemet.” A leendő amatőr boksz-elnök: „Soha nem vettem részt a bűncselekményekben” több

Chisora ​​ugyanakkor fenntartja, hogy befejezetlen üzlete van a Whyte-nal. „A bírák első harcában megcsaltam, mindenki tudja, hogy én vagyok az igazi győztes.Ezúttal van egy pontszámom, hogy elszámolhassam, Dillian nem fogja hallani a végső harangot, amit a bírák megmentenek ”- mondta a 34 éves.

„ A gyűrűbe lépek különböző harcos. Mindent bizonyíthatok és mindent elveszíthetem. ”Chisora ​​hozzátette:„ Dillian az elmúlt két évet elkerüli, Bet365 fogadási útmutatók elkerülve, hogy visszajusson a gyűrűbe velem. A következő hét héten álmatlan éjszaka lesz, tudva, hogy mit írt végre végül. Minden nap az edzőteremben vagyok, és a testemet a korlátig tartom.

Haye úgy véli, Chisora-nak megfelelő gondolkodásmódja van ahhoz, hogy leküzdje a legújabb kihívásait: – Dereknek hatalmas kiaknázatlan lehetősége van. „Az a tény, amit elértek nekem – valaki, aki történelmileg ilyen ellenséges volt, a segítségért megmutatja, hogy mennyire hajlandó menni, hogy megvalósítsa a legjobb változatát.”