A fiatal Kostyuk történelmet ír Ausztráliában. Federer embere segít neki

A mosolygó szőke egy teniszkiálát tart a Melbourne kék terében. Tavaly nakročila az elit lett a szakemberek és a szerepe a menedzser, hogy birtokában van, Ivan Ljubicic, az egykori világelső három, jelenleg edzője Roger Federer.

A kizárólagos társaság elkényeztetett Marta Kosťuková nem tétlen, mivel mind a mesterek tapasztalataira épül . – Ivan mindig azt tanácsolja nekem, ha lát. Eddig kétszer beszéltem Rogerrel. És ez még nem ért véget csak a köszöntés, „mondta.

Azt dozes az ő óriási tehetség. Ő egyben a Tallin Bejk egykori professzionális teniszező lánya, aki a világranglista harmadik helyére emelkedett. Apa vissza szülőhazájában Kijev tartott junior versenyen.

Mint egy gyerek Kosťuková szentelt torna.Később, azt akarta, hogy több időt édesanyjával tizenegy év, ezért a hangsúly kizárólag a tenisz. “Mindig akarok nyerni, nem számít”, mondja. “Ha elvesztem, ez egy tragédia.”

A Melbourne kigördült még. Problémák nélkül ment át a képesítések, ahol jelölték köszönhetően a tavalyi győzelem között kialakuló fiatalok. Az egyik a négy Grand Slam a fő verseny az első alkalommal látszott, sőt, még soha nem szerepelt sem a felhívni egyik WTA vállalkozások számára.

A rangsor jelenleg tartalmaz 521 válaszfalak, az eljárás a 32 legjobb lett sokkal felzárkózás rangsorolás még pénzügyileg is. Részvétel a harmadik fordulóban a nyitó Grand Slam a szezon, hogy biztosítsa a minimális 142.500 ausztrál dollár (körülbelül 2,3 millió forint).Sedmnáctinásobek nagyjából az összeg, amit keresett tenisz még.

„Lehet, hogy hamarosan veszek ajándékot a család, természetesen. Mert van egy nagy család. És akkor egy kicsit magamnak, „mondta újságíróknak, miután megnyerte 6: 3 és 7: 5 az otthon tartja a wild card Olivia Rogowska.

Már a második fordulóban Kosťuková versenyez legendás svájci Martina Hingis, most átírta tenisz történetében fokozott . A következő fázisban a 15 éves Grand Slam lány után jelen húsz hosszú évek során. Az utolsó alkalom, hogy hasonló dolog 1997-ben sikerült Chorvatce Lučičové-Baroniové.

És Élvezze fűszeres párbajt. Az egyik a három legnagyobb aréna Melbourne kéri honfitársa és negyedik magozott Elina Svitolina.Slayer Kateřina Siniaková fizetni egy nehéz súlyt, de a csatában cseh futott be az öltözőbe, és kellett kezelni.

„Ő nincs vesztenivalója. Ez egy kicsit olyan, mint egy fejetlen csirke „, hozzátéve, egy mosollyal az ellenfeleit Svitolinová venni.

Miután a szerdai mérkőzést nyerő Kosťuková olvasás révén számtalan gratulálok a mobil, míg az anyja dolgozott fel a telefont. – Azt mondta, hagyjam el ezt a telefont, és nagyon jó volt. Mert volt egy normális reggeli, és én voltam a bíróság úgy érezte, elég rossz, „írta le.

Az ukrán lány Ausztráliában jelentősen történelmet. És azt mondja: „Én csak venni, és azt mutatják, hogy a legjobb tenisz.”