A finálé segített Pardubice hokejbalistům és csapat „Gourmet Coffee”

A több ellentétben a 2014 tavaszán nem történik meg 2: 0, de a sorozat volt kiegyensúlyozott, 1: 1 mérkőzések. Nyitás előtt szombat Maceo tehát képezni a kis teremben a Pardubice Tipsport aréna jobb kiállású nagyobb pályát tanácsot és Hegyalja mentek jó előre.De nem csak ez.

„Mi volt a híd a kertben Svejk csésze kávé és egy csapat sugárzott óriási odaadással,” mesélte Pardubice edző Jiří Mašík. „Egy kicsit, még azt is megkockáztatta, az első alkalommal egy szezonban épített négy ötös tekintettel arra, hogy ők fognak játszani kétszer a nagy játszótér, a hő és a játékosok készen állnak”, folytatta.

Kedvenc közhely edzők és a szereplők döntik el, hogy a részleteket, itt azonban – talán köszönhetően az intézkedéseket kijelölt Masika – is volt. A legtöbb versenyen riválisok osztotta egyetlen cél; Pardubice nyert 1: 0, majd a kibővített 2: 1.Az egész sorozat és nyert 3: 1-es és a végső hiányzik.

Szombaton, repedt, amíg gólnélküli találkozás Východočechů kapitány Jan Bílý. „Készítettünk számos lehetőség van, de a cél az lenne, nem ad”, kommentálta Mašík növekvő nyomás csapata a harmadik periódusban. „De a fiúk nem süllyedt szem előtt tartva, a padon, akkor az eredmény mindig pozitív és biztató a. Az egész játék fogunk nyerni, és meg is tette. Ez egy nagyon fontos pont, „mondta.

A legtöbb vasárnap vezetett Pardubice, Fehér, azonban elhangzott egy percet, mielőtt a vendégek adta legalább ezüst Vlasak. „Tágabb értelemben nem akartunk menni, és a mérkőzés végén nyilvánvaló volt, hogy mi volt több erő.Azt hiszem, megérdemelte a győzelmet mindkét mérkőzést, de ez nagyon nehéz és szép sorozat, „foglalta Masik, akik most együtt fog működni a játékosok, hogy várni a végső ellenfél. A csata a győztes az alapvető részei Pilsen és a címvédő származó Kladno még mindig döntetlen 2: 2 találat (több maradt a dobozban).

Letohrad a play-out csoport fenntartása, vigyáz két meghibásodás mindenféle módon, de aztán egy megmentett három győzelem. Most szombaton (2: 1, Prága fölött a fém) már adott neki egy kört vége előtt extra liga hovatartozás és a bizalmat a következő szezonban.

„Play-out nem játszik jól a psziché a játékosok tudják, az volt.Miután megnyerte a Kovu dobtuk egy követ a szív, „horkant fel edző Letohrad Tomáš Friml. „Miután a két vereség volt fiúk leülni és beszélgetni ki azt. Rájöttek, hogy ez nem vicces, és megérintette az alsó, keményen dolgozott, és mivel ubojovali mentő, „tette hozzá az edző.

öröm neki, de keveredett csalódás. „Mi eredetileg színpadra ellen play-off, így a szezon meglehetősen sikertelen”, mondta az edző letohradských hokejbalistů.