A Franklin D’s Betfred Mile nyereménye a Bookie-t fizetik a Glorious Goodwood-nak

A Flat Racing legnehezebb csapjai biztosak lehetnek, hogy hamarosan újra megerősítik elsődleges szerepüket, de a péntek második napján futnak Bill Gredley, a régi iskola tulajdonos tenyésztője, és elindult a napi értékes nyeremények egyikével. Franklin D, a forró kedvence egy olyan gyorsan csökkenő vezetéshez vezetett, hogy a Betfred Mile-t egy fejjel és földdel játsszák, és most csatlakozhat a Big Orange-hoz, a Goodwood Kupa győzteséhez, értékes díjakat keresve szerte a világon. Narancssárga felvonók a Glorious Goodwood második esztendeje alatt. Bővebben

Az 1990-es évek során a Gredley-nek köszönhetően néhányszor jöttek a napok, amikor a Felhasználók barátságosak voltak a sárga és fekete színek öt győzelemmel, többek között az Oaks és a St Leger, valamint a Környezetbarát, egy öt hosszú Dante győztes 1991-ben két hónappal később vette át az Eclipse-t.A modern Lakásverseny azonban a források erejével foglalkozik, és amíg a Big Orange vezető szerepet tölt be, Gredley selyme a legmagasabb szinten versenyzett. Hirtelen megvan az a helyzet, hogy kiválaszthassa és választhassa az 1. csoportba tartozó célokat a Big Orange számára, és még megengedheti magának, hogy leggyengébb a novemberi Melbourne-kupara való átküldés lehetőségével, ahol tavaly ötödik lett.

Gredley azt javasolta Franklin D’s siker után pénteken, hogy visszamegy a Dubai Arany Kupából a világbajnokság éjszakáján, amikor Big Orange menetrendjét tervezi.Franklin D időközben a csoportos versenyekre költözött, miután épp most tartott otthon a Master The World ellen, aki a sor után a lépcsőfok előtt állt.

“A ceruzát Dubaiba [Big Orange] hogy dolgozzon ki valamit, “mondta Gredley. “A ló visszatért, úgyhogy ha hangja marad, akkor csak megmondjuk, hova menjen. Szeretnék elmenni egy jó mérföldes és fél futamhoz valahol, vagy talán az ír St Leger-ben.

“Nem vagyok kizárva Melbourne-ből, de én nem irányítom be. hosszú utat kell tennie, és nem tudod, milyen súlyt fogsz kapni.Fantasztikus légkör van ott, de látni fogjuk. “Michael Bell, a Big Orange trénere úgy tűnik, inkább hajlamos az ötéves visszaküldésre a Flemington Parkba -” Egyetértünk, hogy nem értünk egyet abban a pillanatban – mondta -, és külföldön is megkeresheti a célokat a Franklin D számára, aki jelentősen javult ebben a szezonban.

A Newmarketnél kéthetente kevesebb handicap-en a pénteki reggelen a négyes Betfred Mile tiszta 4-1-es kedvence volt, és a támogató szerencsés volt a Bell futójának egész napig, egészen a 7-4-esig.

Ryan Moore az egyik istállóban, az ideális pozícióban, a harmadik helyen rendezték, amikor a mezőn kezdtek hazafelé fordulni.Még mindig ott kellett ülnie és várnia kellett egy két nyílászáró megnyitására, azonban néhány ideges pillanatra adta vissza a támogatóit, és mikor egy rés megjelenése után hasznos ólmot kapott, mindent megtett a Master The World William Hill azt javasolta, hogy Big Orange és Franklin D együtt “hétszeres összeget” fizetett az elmúlt két napban, és míg a bajnokságok kevéssé gyarapodtak a visszaesés alulbecslésében, ez a minden bizonnyal az egyik legnagyobb ütés, amelyet a fogadó idén nyáron landolt. “Egy kicsit kiürítette az elmúlt 100 métert, mert olyan korán elment, de ahonnan rajzolódott,” – mondta Bell. “Ryan Moore vitathatatlanul a világ legjobb jockéja, és ő egy kiváló lovagolni.Szerencsénk volt, hogy a fedélzeten van, és ez egy hell of a week. Franklin D’s gyönyörű származású, és ő egy gyönyörű ló, aki végül teljesíti a potenciális. A Salisbury-i Sovereign Stakes lehetne egy lehetőség, de nemzetközi utazóként is lehet, mivel szereti a gyors földet, és egy forgó pályán nyer.Javul, és amikor a lovak elkezdenek javulni, eléggé meg tudnak menni. “

Vedd le a Cover-ot a második csoportba King George Stakes-t másodszorra három év alatt, hónapokkal ezelőtt, és most úton van a Nunthorpe Stakes csoportban a Yorkban a következő hónapban.

“Szereti Yorkban, és ott nyert párszor; ő csak nem volt szerencséje a Nunthorpe-ban, “mondta David Griffiths, Take Cover edzője. “Először futott oda, és a múlt évben alávetette a fejét.”

“A múlt év után kicsit megváltoztattuk a dolgokat, most pedig utoljára, perc. Azt hiszem, jobb, mint valaha kilenc évesen. “