A jégkorong kedvence jött. Az oroszok fotókat készítettek, majd elhagyták a riportereket

Vancouverben és Szocsiban az előző játékok kezdete előtt a Mix Zone emlékeztetett egy rock koncertre. A riporterek teste könyörtelenül összezavarodik a gáton. Bárki akarta kérdezni a Crosby vagy Ovechkin közelében álló kérdést, hiábavalónak és hangosnak kellett lennie. Egy nagy show volt. Bátorság. A csillagok mutatják.

Milyen ellentétben áll a vasárnapi orosz jégkorong-játékosok Kangnung-hoz való megérkezésével? Ahelyett, hogy átesett a tervezett edzés fiúk edző Oleg Znaroka csak fotózásra.

A piros ruhák semmi jele vagy zászló (NOB szankciókat az állami szervezett dopping) járt furcsán. Fehér számuk volt a mellkasukon – ellentétben szokásaikkal. És az előírt olimpiai sportolót Oroszországból.Olimpikon Oroszországból.

Amikor jégkorong játékosok a legnagyobb ország a világon ásott az utolsó olimpiai torna arany, végre összeomlása után a Szovjetunió 1992 februárjában az ideiglenes neve a Független Államok Közösségének. Most történelem lehetne egy kicsit újra.

helyett menekülő az öltözőben interjúk

Amikor pózol az első sorban mellett a fő igáslovai ült Znaroka Pavel Valerjevics Dacjuk és Ilya Kovalchuk. Dühöngöttek, zokogva. Mintha semmi szokatlan történik.

Egyik csapat Korea, míg nem hoz hasonló kapacitással.És egyik sem az ellenfelek nem kell hivatkozni a verseny lemondani a nemzeti szimbólumokat.

És míg más csapatok szervez sajtótájékoztatók, vagy legalább őrölni a játékosok és az edzők helyet viták, az oroszok a jeges kiszállt parancsikont egyenesen be a kabinba.

Ezek a függőben lévő orosz újságírók és néhány külföldi kollégák indított egy szerencsétlen nyomorult. Beka szakállas Nikita Nesterov egy piros koponya felső.

Még az NHL tavaly játszott Tampa és Montreal, a válaszok angol, azonban nem voltak kurta és időnként teljesen értelme. Erre azért volt szükség, hogy megbecsüljük a jelentését. Még az anyanyelvi nerozpovídal. A szerepe szóvivője nem érzem túl kényelmes.

Ön barátai a tornán? “Nem.”

Miért nem? „Nem tudom. Sok fiú játszik az NHL-ben. Ez egy jó csapat, egy fiatalabb csapat.Meglátjuk, mi fog történni. Nem tudom. ”

Alex Ovechkin Amerikából jött? Megmondta neked, hogy nyerj neki? „Persze!” Nevezte, amikor néhány perc múlva, miután a többiek elmenekültek az öltözőbe.

zászló szív és az ajkán himnusz.

De Nestěrov egyértelművé tette. Nem visszahívás vagy panasz büntetés NOB, amely szerint az oroszok az olimpián nem tud játszani, vagy a nemzeti himnuszt.

„Az nem számít.”

„Nem gondolok rá.”

Az orosz újságírók azt is mondják: “Minden rendben van. Nincs tiltakozás. Semmi bűncselekmény. ”

A csapat nem tűnik elterelőnek a politikával.Kovalcsuk volt korábban azt mondta, hogy ő a szívében egy zászló és a himnusz győzelme után csendesen énekelni egyedül.

Znarok képviselői a külföldi média beszélni csak homályosan és vonakodva. További információt a fájl eddig lehet levonni csak az orosz sajtó.

Mivel az első számú kapus a torna volna belépni kétméteres alakja Vaszilij Koshechkin. Az első gólhelyzet következő Dacjuka és mégis Kovalčuk kezdődik Mikhail Grigorenko. Znarok azonban nem zárja ki, hogy a két ász történni Harmadszor, Szergej Mozjakina, történelmi király pontozási KHL.

Azt várjuk, hogy az olimpiai sportolók Oroszországból a koreai jég főni – hagyományosan erősen beépített – Red hasított.