A jégkorong-ligák védelmezője Derner: Nem ér véget előre

De mindent elfelejtünk. Részvétel az áhított play-off harc a Fehér Tigrisek biztosított három fordulóban vége előtt a bázis két hazai győzelem feletti Jihlava – hétfő legyőzte Dukla dohrávce a 11. fordulóban 4: 1, kedd blitz REPEAT Otthon Hitel Arena míg předehrávce 50. aktus után egy nagy harc 2: 1

„az előzményei, de nem áll meg ott. Még mindig sok munka, „mondta a klub honlapján Liberec tapasztalt védő Luke Tigers Derner. „Meg kell készülni Plzen és Vitkovice majd látni, ha játszunk egyenes rájátszásban vagy előzetes fordulóban. Ez azonban csak egy a többi játék meg kell adni mindent, és előkészíti őket. „

Liberec előtt szerda 50. fordulók program hátralévő jön ki, pedig 6.ami azt jelenti, hogy a negyeddöntőben való közvetlen előrehaladás játszódik le, de az utolsó fordulóban a küzdelem ezen a helyzeten még mindig nagyon nehéz. Az Adepeknek sok köze van hozzá, és Liberec, miután minden meccset játszott, a hetedik helyre esett.

Jihlava jégkorong játékosok már Bár a rájátszás előtt párbajok Liberec gondolni sem, de a végén az alap alkatrészeket kell felhalmozódik annyi pontot abban a csoportban, kivéve a Tigers, de kényelmetlen volt riválisa.

“Nagyon ellenszenves ellenfél volt. Azt hiszem, már a szezon legrosszabb részében készülnek, és minden méterre jég harc volt. Nem adnak semmit ingyen „, mondta a 34 éves Luke Derner.

Miután a hétfői győzelem három gól White Tigers úgy döntött kedden, hogy párbajozni 50.Mref perc volt védő és a kapitány Ševce.

„A második játék egy kicsit más volt. Nem tudtunk gólt szerezni, a kapus zengő volt. Inkább azt hiszem, nagyon fegyelmezetlen és a kiválasztást, és kezére játszott Jihlava. Nagyon jó volt, hogy ez adta a kék gyertya kettőről „Derner tetszett.

Jégkorong Liberec fórumon holnap a harmadik alkalommal a sorban ezen a héten hazai pályán. Kevesebb Ještěd érkezik vezetője Pilsen, a mérkőzés indul 17.20.