A kemény játék a hatalom riválisa, mondja a legnagyobb extralig harcos

čtyřiadvacetiletý Forvard átvette zöld sisak Jan másolatát, amelyet már hivatalosan fizetett állandó tulajdonos. November végén megpróbálta Issue mondta iDNES.cz nezakřiknout az egészségügyi kitartás, december közepétől, de jelenleg kiszorul sérülés miatt. A trónon nejpoctivějšího játékosok Extraliga Pardubice ő váltotta Patrik Poulíček.

„Ha valaha is játszott, és megsérült, ő fog uralkodni a rangsorban minden alkalommal,” hajlított játékos Dynamo védő előtt tapasztalt. Elmondása szerint a kérdés, amely január végén vissza fog térni, vonzóvá teszi Vítkovice-t az úton. „Ő is szeret játszani kemény hihetetlenül önzetlen.”

Radegast index értékeli az érdemi, nem a jégen, így ellenőrizni.Amellett, hogy a jelenlét a jég, amikor egy gól vagy kapott magában is nyert egy személyes csatát és blokkolt lövések. A cél az, hogy távolítsa el a játékos, aki nem lő egy gólt a másik után, őszinte megközelítés, azonban a csapat nem kevésbé fontos.

„Azt teszem, ami megtiszteltetés a kemény munka, ami nem annyira, hogy” nagyra értékeli trófeák Poulíček. Az elhízás gyengeséget mutat még a játékban is. „De ez nem akar eltúlozni” tames szerényen körüli hype diadalát.

légteleníteni még nem rendelkezik még a január rangsorban. A decemberi győzelem előtt nem tűnt el fekete munkában. “Több személyes harcot próbálok tenni. Ne engedje át a játékosokat az ív segítségével, szorítsa a csatát a végéig.Ez a fizikai erő, az ellenfelek rosszabbul játszanak. Ezen túlmenően, az ellenség fog várni egy kicsit, és játszani nagyobb nyomás alatt, „írja le a transzformációs rutinokat jégkorong natív Brod.

Korai jégkorong a Pardubice-ban

Az összeszerelési elrendezésben bekövetkezett változások is hozzájárultak a fejlődéshez. “Tom Rolink-nel gyakran kezdtem gyengülni, leállt. Néhány pontot gyűjtök oda. “Poulicek az első támadó 2015 decembere óta, amely uralta a harc rangsorolását.Ezután zöld sisak szerzett Petr Strapáč a Vítkovice.

Ami a gólszerzési termelékenység azonban Pardubice Forvard ragyog, az első Mref szezonban rekordot akár vasárnapi összecsapása Sparta. “A boldogság örömmel jött ki, és végül elestem tőlem. Bár egy kicsit szerencsés cél volt, elég volt, hogy elpusztítson. De örülök, hogy segített a csapatnak más módon, mint a durva játékot „, vigyorgott, miután az utolsó mérkőzés Dynamo.

Východočeši tapasztalt jégkorong tavaszi januárban a tavalyi öt párbajok átvette a négy és szerzett pontokat minden. A táblázat már tartalmazza Pardubicím nyolcadik a bajnokságban veszteséggel öt pont a hatodik Olomouc, hatszoros bajnoki, így három év után levált az alagsorban az asztalra.

„A hangulat az utastérben szuper.Ugyanakkor meg kell győződnünk arról, hogy néhány nyeremény nem esik a fejünkbe. Még mindig sok a küzdelem, hogy megnyerjük a szezont és megkapjuk, amit akarunk “- óvatosan Poulicek.

A következő mérkőzés pénteken pénteken a Dynamo ellen van Zlín ellen, aki ugyanazokkal a pontokkal rendelkezik, mint a Pardubice csapat előtt.