A kézilabda az Európa-bajnokság előtt várja az osztrák ellen az utolsó próbát

A cseh csapat december elején két előkészítő párjával játszott Szlovákiával. Az első közülük Vágbesterce után gyenge teljesítmény kötve csak a megtorlás, majd javítása után nyert 34:20.

„A második mérkőzés ellen szlovák tettünk egy lépést előre, és legalább két lépést előre akarunk csinálni jól két mérkőzést Ausztriával szemben “- mondta Kubeš az újságíróknak.

” Javítanunk kell a játékunk kommunikációját. Ez olyan dolog, ami sokat segít nekünk a nehéz játékokban. Törekszünk a tevékenységünk javítására. A szempontok a játék nekünk védekezés és a támadás még mindig gondot okoz, „mondta az egyik pár cseh oktatók.

Championship Horvátország indul nyolc napon belül, a csehek bele lép január 13 játék Spanyolország ellen.A csoport többi riválisa Dánia és Magyarország. „Az osztrák kézilabda egyedi tulajdonságokkal, amelyek nem felelnek meg közvetlenül, hogy mi vár ránk a bajnokságban. Ez nem egy modell a rivális bajnokságot „mondta Kubes.

” Mi vagyunk az utolsó két mérkőzést mielőtt a bajnokságot. Maximális intenzitással és elkötelezettséggel akarjuk elérni őket. De ez még mindig csak előkészítés, és az eredmény nem számít „, mondta Kubes.

Tizennyolc játékos a csapat meg fogja találni Ausztria az utolsó lehetőség, hogy megmutassuk, hogy megérdemelnek egy helyen a végső jelölését a bajnokságot. Az utolsó tizenhat nevek Euro értesíti edzők január 11.

„A jelölést nyitva van. Azt akarjuk, hogy a fiúk feladják, és megmutassák nekünk, hogy mi az.Senki sem biztos jelölését, de mindegyiknek egy esélyt „, mondta Kubes.

Sajnálattal neki, hogy azért, mert a sérülés elvesztette a bajnokságot Tomas Babak, egyik fő pillére. “Tomas az utóbbi években erősen alakult a csapatunkban. Az egyes tevékenységek nagy sebesség és a sok esemény, hogy játszott-ben azon a tényen alapul, hogy Thomas képes megnyerni egy egy helyzetet, és előkészíti a helyzetet saját maguk vagy mások számára. Az egész csapatot ki kell cserélni “- tette hozzá Kubeš