A korábbi biatész Tikhonov: hamisították a NOB főnököt egy görcsös díj ellen

„Úgy vélem, mindazok, akik kegyelemben ma nagyon boldog”, mondta Tikhonov championat.com szerver. “Nagyszerű, de most mindenki, aki megcsinálta, büntetni kell egy rágalmazó vádat. Szükség van rá, hogy megbüntesse Thomas Bach, „tette hozzá a világbajnok években 1969 1970 és 1973

” Az ilyen megaláztatást senki a történelem, az olimpiai mozgalom tapasztalt. Ha fogatlan és hagyja, mint, hogy talán nekünk ugyanaz a dolog történik, mielőtt a nyári olimpia, „mondta Tikhonov, akinek a hitelét többek között egy olimpiai ezüstöt a játékok Grenoble 1968

A bíróság Lausanne Hivatkozva foglalkozott 39 sportoló dopping csalás otthoni olimpia Szocsiban, kapott egy életre tilalmat kezdeni játékok, és törölték az eredményekből.CAS azonban 28 esetben a szankciók teljesen megszakad, és a sportolók visszatért pontozókártyák, míg a 11 képviselői enyhült élet tilalom kezdete februári olimpián Phjongcshang.

Justice diadalmaskodott újra tudjuk aggódni

az öröm, a választottbírósági döntés is volt egy sífutó síelő Alexander Legkov, hogy mivel az eredeti mondat jött olimpiai aranyat növény 50 km. “Egyáltalán nem írja le, nagyon érzelmes volt. Azt mondta, hogy ma volt újjászületett, és a legboldogabb ember a világon, „mondta az edző az orosz válogatott Markus Cramer.

Alexander Legkov

” Justice érvényesült, bár én eredetileg nem akar hiszek “, hozzáteszi egy újabb vidám futóversenyző Nikita Krjukov, aki a reléből ezüstöt büntette. “Remélem, hogy minden külföldi élvezte a szocsi érméit, miután megkapták őket.Most már csak ülhetnek vissza, és újra félnek – mondta.

Krjukov ezt követően bejelentette, hogy a NOB-ot a rágalmazásra bízza. “A nevem, az olimpiai érmes neve, csak elvitték és áztatták a sárban. Nem látok okot arra, miért kellene ezt tolerálni. „

Második ugrás Usťugov Szergej, aki, bár nem tartozik a büntetni, de nem teszi lehetővé a kezdetét a NOB Phjongcshang, nyilvánvaló, különösen állóképességet vádlott kollégák. “Jó mindig érvényesül a gonosz fölött. Csodálom mindenkinek, aki át kell mennie. Tanúja voltam, hogy a vonat, harc, és próbálja megtartani motivált még azokban a pillanatokban, amikor a remény az igazság tört.Ezen kívül, azt tudta, hogy az egész dolog önmagában nem befolyásolja sok „, írta a social network Instagram.

A alelnöke az orosz síszövetségről Szergej Krjanina CAS döntése azt bizonyítja, hogy a józan ész diadalmaskodott. “Azok számára, akik az igazságosságért harcoltak, győzelem. Örülünk együtt a médiával, a rajongókkal és mindazokkal, akik (a tilalom) nem voltak közömbösek; erőfeszítéseink nem tévedtek meg – mondta Krjanin.Függetlenül attól, hogy az orosz síelők lesz képes részt venni az olimpián szerint neki, attól függ, hogy a hangulat a NOB.

szóvivője az elnök: folytatni fogjuk védeni a jogait orosz sportolók

a határozat CAS üdvözölte többek között a Kreml szerint az ügynökség TASS majd az úgynevezett folyamatos harc a jogait orosz sportolók.

„Több, mint egyszer azt mondta, hogy továbbra is támogatjuk sportolóinkat a rendelkezésükre álló valamennyi eszközzel minden olyan tevékenységben, amelynek célja a jogaik védelme.Amikor tájékoztatni a döntést a Választottbíróság Sport megerősítette, hogy a tárgyalások védelme (saját) jogok indokolt, akkor hatékonyan és folytatni kell „, mondta a szóvivő az orosz elnök, Dmitrij Peskov.

Az elnök szerint az orosz olimpiai az Alexandra Zukov-bizottság CAS döntési tisztességes. „A kezdetektől fogva, ragaszkodunk ahhoz, hogy a sportolók nem vesznek részt semmilyen dopping, a csalás, és mi természetesen örül annak, hogy a bíróság megtisztítsa a nevét, és hogy vissza fog térni az összes díjat,” Interfax ügynökség idézett Zsukov.