A kosárlabda játékosok megegyeznek az Európa-bajnokság formájával, Prágában játszanak Törökországgal és Finnországgal

A csehek kell foglalkozni hiányában euroligového győztes Jan Vesely, aki úgy döntött, ebben az évben nem képviseli, és a csere a generációk. Gyalázatosan így játszunk egy új csapat, amely annak ellenére, hogy két vereség Grúzia javasolt javítások, ami most próbálja megmutatni az otthoni környezetben. A fiatal csapat emellett csatlakozott Jiri Welsch, aki betegsége miatt a grúziai hiányzott.

Mielőtt a bajnokságot is vizsgálja erős törökök olyan játékosokkal, mint Furkan Korkmaz és Cedi Osman, aki készül elkötelezettség az NBA-ben, mint Vesely csapattársa, Bobby Dixon. Turks készül a bajnokságot, ami szervezi, és azt akarják, hogy sikeres legyen.

„Nagyon jó, hogy jöjjön haza velünk játszani jó csapat.Ez pozitív a szurkolók, a játékosok a hazai bajnokságban, akkor bizonyulhat ezek ellen ellenfelek otthon Königsberg „mondta a vezető a cseh csapat Satoranský.

” Törökország ellen nem játszottam sokáig. Bajnoki kvalifikációval öt évvel ezelőtt játszottunk ellenük. Mindig nehéz ellenfél, aki minden pozícióban jó játékosok – jó pivotok és lövészek. Mindig kihívást jelent az ilyen rivális ellen játszani. Az igazat megvallva nem tudom pontosan, hova jönnek. Az elmúlt években, nem olyan sima ME így akarnak majd mindent megtenni, hogy azok a szép, sőt, amikor játszanak otthon „, mondja Satoranský.

A következő ellenfél Finn hétéves tervezetét felvenni NBA Lauri Markkanenem vagy az USK Alexander Madsen játékossal.Párbaj lesz Bohemia érdekesebb, hogy csak Finnország fog versenyezni a minősítését MS 2019-ben

„A finnek egyik legkellemetlenebb versenytársak, mert mind egyformák magassági helyzete. Kiváló lövészek háromnak. Játék együtt sok éven át, és mindig is szerettem, hogy nároďák hogyan fokozatosan játszott „, mondta Satoranský.

Nehéz ellenfelek előkészítés fogadja. – Jobb nekünk. A ME előtt nehéz meccsekre van szükségünk. A csapat új, fontos, hogy kemény játékokat játsszunk, ahol a kevésbé tapasztalt csapat megkapja a tapasztalatot. Ha sikerül előtt a hazai közönség nyerni, ez lesz számunkra brownie pontokat, „mondta.

Duel Törökországgal indul szerdán 17:00 órakor, Finnország pénteken 18:15.Ezen túlmenően, csütörtökön kerül sor a Köztársaság tér Nap kosárlabda, amelyek egy része lesz továbbá a versenyek és kiállítások is találkozott képviselőivel ventilátorok és autogramot kezdődő 11:30.

„Felteszem, hogy találkozom a rajongókkal, akik nem látnak több mint egy évet. Alig várom. Különösen azok számára, akik lelkesednek. Azt hiszem, hogy sok időt és energiát közötti egyezés nem veszi „, tette hozzá Satoranský.