A középszerűség érdeme: hogyan lehet, hogy az NFL egy jó szezonban magával ragadta magát

Talán nincs semmi, ami soha nem törli az összes büntetés és a büntetés traumáját, ami a szezon első felét sújtotta. De mint egy csapat, ami legrosszabb az elsőre, az NFL a jóvoltából vagy a gyártásról – merem mondani – jó év. A 2016-os NFL-szezon lényegében a 2016-os Minnesota vikingek ellenkezője volt: az elején a bűnös; kétségtelenül jó a végén. (Sokan azt is megjósolták, hogy az NFL-besorolás visszavonul, és a vikingek összeomlanak. Nailed it!) Itt jönnek a csomagolók az NFC északi részén – és az oroszlánok ismerős rettegést várnak További részletek

Csak két hét maradt a rendes szezonban a 32 bajnokságból álló csapat 22-ből marad a rájátszásban.Minden paritást akarsz szánni – egy olyan kifejezés, amely kissé ízletesebb módot ad a „középszerűségnek” – de a bajnokság több mint kétharmadának még mindig van valami, amit karácsonykor játszhat. A posztszállási helyszín a bajnokság többsége számára várhat a fa alatt, csak a Browns, a 49ers, a Jaguars, a Bears, a Jets és a néhány más labdarúgó-helyettesítő, aki teljes körű előkészítési módban van. Már biztosak vagyunk fogadási útmutatók benne, hogy a Raidersben és az új megjelenésű Cowboys-ban legalább egy pár új rájátszás érkezik az idei évben, míg a bengáliák már már matematikailag kiküszöbölték őket. Gondoljunk rá, hogy mennyire izgalmasabb lesz az idén a vadkártya-kör, amikor megmentettük a hagyományos Cincinnati veszteséget a nyitó szombat délutánon.

Bár a rájátszás már lényegében megkezdődött.Ez az ajándék, amit a korai szezon középszerűsége adott nekünk. A paritás szeptemberben és októberben rosszul néz ki, de december végéig egy tizedes labdarúgó. A vasárnapi Steelers-Ravens játék de facto bajnoki bajnokság, ahol a vesztes valószínűleg kívül esik a vadkártya képén. A Vikings-Packers egy csapatnak ad lehetőséget arra, hogy elkapja az oroszlánokat az északi NFC-ben – különösen, ha Detroitnak Dallasba kell mennie hétfőn este. A főnököknek meg kell győzniük a Broncosot, hogy lógjanak a Raiderskel, akik vasárnap egy 7-7 Colts csapatot fogadnak, amely még mindig megnyerheti az AFC South-t. Indianapolis rájátszásainak esélyei egy kicsit jobbak, mint a 7-7-es számláké, akiknek a delfineknek meg kell verniük vasárnap, hogy segítsék a helyettesítő karakterüket.A 16. hét 16. ütemtervjátékából csak kettő – 49ers-Rams és Chargers-Browns – nem rendelkezik semmivel a ingyen fogadások sorban. Még a 12-2 patriótáknak még dolgozniuk kell, hogy lezárják a No1 vetőmagot az AFC-ben, míg a 12-2 Cowboys még csak nem is zavarta meg az osztást.

A 17. hét – január 1-jén játszották, amikor a naptár örömmel hagyta el a 2016-os év mögött – úgy néz ki, mint több. Míg egyes csapatok elkerülhetetlenül kikerülnek ezen a vasárnapon, jelenleg csak egy hét 17-es játék van a lapon – Cardinals v Rams -, amely két csapatból áll a rájátszás vadászatából. Az újév a profi labdarúgó tulajdonosa lesz ebben az évben.

Bármilyen tervezést vagy buta szerencsét – és figyelembe véve Roger Goodell vezetőjét az NFL-nél, az én dübörgésem az a hülye – az NFL szilárd szezonba ütközött . Sok ember is észrevette.A CBS-nek volt a legnagyobb szezonja a vasárnap. A Sunday Night Football 31% -kal nőtt a tavalyi 15. héten. Függetlenül attól, hogy a dühös nagybátyja azt mondta a Hálaadásban, az egyik legrosszabb csapatnak az egyik legrosszabb csapata, aki a nemzeti himnusz alatt térdelt, nem ölte meg Amerika legnépszerűbb sportliga. Tiltakozás, büntetés, büntetés, büntetés…senki sem adta meg az ütést, ami többet jelentett, mint az NFL-nek. Még a Goodell szintjén való elégtelenség sem sikerült megölnie az aranytojásokat meghatározó bajnokságot.

Talán a következő két hét az NFL-naptárban nem tűnne annyira rózsásnak, ha mindössze a paritás függvénye. Huszonöt csapat, mindegyik 7-7-es játékban, kettőztek és leesnek, és megdöbbentek, hogy lássák, ki teszi az utolsó hibát, és fújja a rájátszás helyét. De ez nem így van.Az év elején olyan rossz volt, mint a játék, azóta folyamatosan javult. A szeptemberi és októberi munkaelmélet az volt, hogy a játékmenet annyira csúnya volt, mert az NFL-listák fiatalabbak voltak, mint valaha. A veteránok egyre többet vágnak a edzőtáborba, így a csapatok a fiatalabb és olcsóbb játékosok számára állhatnak fel. De ezek a fajta játékosok nem csiszolt szakemberek, az érvelés megtörtént, ezért az NFL három hónapja gyakran félig profiknak tűnt.

Ez az elmélet még mindig igaz. De mi mindannyian nem vettük figyelembe azt, hogy mi történne, ha a fiatalabb játékosok néhány hónapos munkahelyi tapasztalattal rendelkeznek. A játék minősége visszaérkezik oda, ahol várhatóan csak olyan játékosok lesznek, akik fiatalabbak – és gyorsabbak és erősebbek -, mint valaha, az egész bajnokságon, ami meglehetősen félelmetes játékokat mutat.Az NFL-ben bárki nagyszerű tervének köszönhetően az elülső irodák egyszerűen csak olcsó játékosokat akartak, akik könnyebben vághattak le, de szükség esetén az NFL javára dolgoztak. Újra.

Mi volt a legrosszabb idény a bajnoki történelemben, ami nagyon jó lett. Az NFL visszatért, és ha nem jobb, mint valaha, legalább olyan jó, mint valaha. Függetlenül attól, hogy a bajnokság mennyire összeszorult, nem tudta elpusztítani magát. Cél, hogy Amerika az elkövetkező négy évben lőni tudjon.