A-League 2015-16 szezon előnézete II. Rész: a mid-table reménykedő

Az egyik legjobb dolog, amit most mondhatsz Perth Glory-ról, az, hogy senki sem sokat vár tőlük. Ebben a tekintetben az egyetlen mód van. Kenny Lowe a tavalyi szezon fizetési kapu-botrányával (Andy Keogh, Danny Vukovic, Scott Jamieson, Jamie Maclaren és Youssouf Hersi), valamint Európa vonzerejét (levelezőlapok, Danny De Silva és Rostyn Griffiths) hogy újjáépítse csapatát az alapoktól. Ebben a tekintetben nagyon nehéz megjósolni, hogy a Glory mit csinál ebben a szezonban, de ha van valami megmaradt bánat (és Michael Thwaite’s dömping kapitányként, amikor kritizálta a klubot a kegyelem csökkenése után tavaly azt sugallja, hogy lehet), ez hosszú, nehéz szezon lehet.De Lowe ugyanolyan határozott, mint a nyereges, és biztató módon a vártnál jobb várakozást is felügyel, amely alatt a Glory továbbhaladt az FFA elődöntőjébe (ahol találkoznak Melbourne Cityvel).

p> Az egyik legfontosabb közreműködő ebben a futamban volt egykori Wanderers őrzője, Ante Covic, aki aláírta az egy éves szerződést, és eltökélt szándéka, hogy bizonyítja, hogy 40 éves korában még nem töltött ereje. Dino Djulbic és Josh Risdon, a Thwaite központi védő és a középpályás Nebojsa Marinkovic elleni támadás mellett Covic a Lowe csapatlapjának egyik első neve.

Griffiths és Keogh vesztesége azonban jelentős; Griffiths a középpályán és Keogh (és Maclaren, ebben az ügyben) célokért.Míg Perth erősnek tűnik a hátán – és a korábbi Wanderer Antony Golec felvétele megerősíti ezt a benyomást – előzetesen karcsúnak tűnnek. Ha figyelembe vesszük, hogy a Keogh és a Maclaren 2014-ben 21 (45) célt szerzett közöttük, akkor ez jelentős mértékű megsértése. Nagyon sok lesz attól függően, hogy hány gólt szerezhet Marinkovic a középpályán és az új nemzetközi labdarúgók minőségében, Diego Castro és Guyon Fernandez. Perthnek van egy szokása, hogy meghiúsítsa a várakozásokat, és mivel úgy tűnik, hogy aggasztó hiányzik a mélységük meglephetnek. A közelmúlt történetét tekintve azonban az ötödik vagy hatodik helyezést sikeresnek kell tekinteni. PC6.Wellington Phoenix

Ha jól éreztük magunkat Ernie Merricknek, akkor Wellington legutóbb élvezte a legsikeresebb szezont a klubban, Nathan Burns – az év versenye, akinek a hólyagos formája a cél előtt elkapja őt a Socceroos-ra és Kenny Cunninghamra.

Merrick segített feloldani a tehetségeket Burns, és meg kell ismételnie a trükköt Roy Krishnával. A 28 éves Fijian valami késői virágzó, és az őszi szezonban megjelenő formái azt mutatják, hogy készen áll arra, hogy ebben az évben újabb lépést tegyen.

A támadó középpályásnak jó támogatást kell kapnia Jeffrey Sarpong. A holland ghanaiak olyan Ajax végzettségűek, akik a Real Sociedadban és a NAC Breda-ban töltöttek időt.Ő volt Merrick egyetlen jelentős új aláírása a szünet alatt, és szintén nagyon dapper lapos tetején sportol ezekben a napokban.

A Phoenix előszezon formája olyan könnyen olvasható, mint a Melbourne időjárás. FFA Kupa kampányát világos megjegyzéssel kezdték, a Central Coast-i győzelemre, és a későbbi barátságban a Sydney FC döntőbe mentek.

Közben viszont 5-1-re lőttek a Melbourne City második fordulójában, aki szintén néhány hónapja küldte a Wellington csomagolását a döntőből.

Nehéz tudni, hogy mi legyen olyan oldal, amit a City nyerhet, de az új-zélandi rajongóknak bőven várjuk. Végül is a Wellingtons-nak csak a negyediknél magasabbnak kell lennie, hogy ismeretlen vízben találják magukat. JK5.Nyugat-Sydney Wanderers

Megígéri, hogy a nyugati Sydney Wanderers és az edzője, Tony Popovic döntő szezont jelent. A Wanderers mentor volt az ausztráliai hazai klub legjelentősebb eredménye, amely a tavalyi AFC Bajnokok Ligája győzelme volt. Ez egy ellentétes esély kék nyakörv, és egy nagyon kovácsolt Popovic képére. Mégis boldogan hagyta, hogy szinte az egész csapat elinduljon. A Squadra-világbajnokságon való megjelenésük és a későbbi játékosok kilépése idején a csapat zavargásai nem véletlenek. Ennek a valószínűtlen sikernek a főszereplői közül csak Nikolai Topor-Stanley, Mark Bridge és Brendon Santalab kapitány marad.

Kétségtelen, hogy Popovic mondja végleges a Wanderland-ban.És most, miután elengedték a sok sikert hozó játékosokat, Popovic felkeltette magát. Elmúltak Ante Covic, Matt Spiranovic, Iacopo La Rocca, Mateo Poljak, Nikita Rukavytsya és a klub talizmánja, Tomi Juric.

A sorozatban számos új név van, amelyek közül sokan ismeretlenek az ausztrál közönség számára. Spanyolok, Dimas Delgado, Alberto Aguilar és Andreu Guerao kerültek a csapatba, valamint az olasz csatár, Federico Piovaccari. A Popovic-klub etosz szigorú paramétereihez való illeszkedés továbbra is látható, és sikerük vagy kudarcuk tényezője. További újoncok közé tartozik Mitch Nichols, Scott Neville és Dario Vidosic. Nem valószínű, hogy a Vándorok élvezni fogják az elmúlt évszakok sikereit, és a Popovic céljait valószínűleg hosszú távon eredményezi.Nagy érdeklődésre számíthat a klubszurkolók és a Paul Lederer több milliomos tulajdonosa türelmében, ha gyenge eredményeket és csekélyebb tömegeket lehet elérni. PSA-League 2015-16 szezon előnézet I. rész: a létra alsó pályája Tovább4. Adelaide United

Az az ember, aki az Adelaide United-et adta a legjelentősebb ezüstdoboznak – az alakuló FFA-kupa – elhagyta az egyházak városait, aki soha nem alszik.

Josep Gombau látszólag jó kézben hagyja az oldalát – Guillermo Amor honfitársainak. Mindkét férfi a Barca iskolából – Gombau edzőként, Amor játékosként – az átmenet meglehetősen zökkenőmentes lehet. De az első és a régóta esedékes A-League bajnokságot eredményezi a vörösöknek? A csésze védelem biztosan nem ment el jól.A szezon előtt még vége volt, köszönhetően a Melbourne Victory 3-1-es veszteségének. Nigel Boogaard és Cameron Watson legfontosabb védőit elvesztették, és a gyors fiatal csatár, Awer Mabil kiállította a koncertet Európában. A vörösök azonban a legjobb tűzerőjüket tartották – Sanchez, Cirio, Carrusca – és csábította Viduka-esque Eli Babaljot Ausztráliába, legalábbis ideiglenesen.

A 23 éves Melbourne Cityben töltött két év az “elfelejtett ember” Hollandia. Az idő azt fogja megtudni, hogy van-e még olyan érintése, ami vonzóvá tette őt az AZ Alkmaar (és a Red Star Belgrade előttük). Tarek Elrich még a 20-as évek végén is tovább javul, és úgy tűnik, a nemzeti teljes visszaszerzés szerepe.Az Adelaide-nak köszönhetően folyamatosan hatást gyakorolnak a csapatok, amelyek segítettek neki újra megtalálni a formáját. A tavalyi csapat jelentős átalakítása nélkül a legnagyobb változás a csúcson volt. Gombau lefektette az alapokat. Most Amorra érkezik, hogy a vörösöket csúcsra tegye. JK 3. Melbourne City

A Melbourne másik csapata a tavaly szezonálisan ésszerűen simán átgörgette a Heart-City-t, bár néhány izgatott típus megjósolta, hogy megnyerik a versenyt – mintha a forradalmak, mint a fényes, , csak éjszaka történjen – City elégedett lenne az ötödik helyezésével és az első döntő győzelmével. A szezon közepén ez a középső asztal azonban nagy csalódás lenne.A városnak sokkal több képessége van.

Ez legalábbis az a benyomás, amelyet egy alaposan kielégítő szezonon belül hoztak létre, amely magában foglalta a város létrehozását egy W-League csapatnak, a női labdarúgásért és a klub önérzetért. A város átadása hasonlóan bátorító. Nincs nagy név tengerentúli címke, mint David Villa, hogy négy alkalommal játszhasson; John van ‘t Schip csapata aláírta a sikeres újoncokat, valamint az ausztrál nemzetközi csapatokat Ivan Franjic, Aaron Hughes és Michael Zullo.Thomas Sorensen új ügyvezetője mellett a triónak segítenie kell Patrick Kisnorbo és mélyen fekvő középpályás Erik Paartalu mellett, hogy az elmúlt években szilárdabb védelmet nyújt a City / Heart.

A város ösztönző előszezonja látta őket betölteni az FFA-kupa elődöntőjébe. Az előnyben részesített 4-4-3-at játszották féle hangulatot és befejező hatalmat. A tavalyi stand-out játékos, Aaron Mooy a John West-tel töltötte be a hálót, és ha folytathatja a formáját (céljai bónuszok), és Robbie Korenben egy kedves társvezetőt talál, a City sok lehetőséget fog teremteni. Mennyire jól viselkednek – és ez mindig is a problémájuk -, jól definiálhatják a szezont.

Lépjünk fel most Uruguayan Bruno “A Fekete Körte” Fornaroli (aki már három pre-szezon gólt ért el ) és az egykori Sky Blue Corey Gameiro.Még mindig csak 22 éves, a Gameiro-t megrázta a sérülés, de ha jobb szerencséje van a városban, akkor a város a legjobb éveit láthatta. Add hozzá ehhez a párhoz az izgalmas francia Harry Novillo, David Williams és a fiatal Wade Dekker és Steve Kuzmanovski, a város úgy tűnik, hogy növelte a célfenyegetést. Még mindig a második legjobb csapat Melbourne-ben, de a városnak vannak lehetőségei, mélysége és okai reménykedni. PC