A-League: Fornaroli a Central Coast partjainál, Perth ellenfele bünteti az Adelaide-t

Bruno Fornaroli ezúttal először mutatta be a Melbourne City-t a győztes listáján, és két másodperces célokat tüzelt fel, hogy 3-1-es győzelmet tudjon adni a Central Coast Mariners ellen.

Az uruguayi aláírás a Melbourne derbi góljával, azzal a céllal, hogy új rajongóit az AAMI Parkban kezdjék el.

A mérkőzésen, amely a kickofftól a végső sípig terjedt, az “El Tonhal “, amely elválasztotta a két oldalt, miután Patrick Kisnorbo és Nick Fitzgerald a nyitó negyedórában szerezte meg. Aaron Mooy folytatta jó formáját a város középpályán, és nem meglepődött, hogy részt vesz a város nyitásában.Mooy curling-keresztét Kisnorbo vezette, aki a közép-héten a klub FFA-elődöntőjébe esett, Paul Izzo fölött.

De a város vezetése kevesebb mint két percig tartott, amikor Fitzgerald 30 méteres golyót lőtt le a Kisnorbo lábán keresztül, Thomas Sorensen ujjhegyét égetve a neten.

A pontozás megállt, de az akció folytatódott, és Mooy egy perccel később elutasította Izzo-ból. p> A Kisnorbo nyitójához hasonló helyzetben Mooy úgy döntött, hogy lőni fog, és majdnem jutalmazták – az Izzo pisztolyt csak centiméterrel látták át a vonal felett.

Stefan Zinni akkor kimaradt egy erősen -on-egy esélyt és Fabio Ferreira a labdát a hálóra helyezte a tengerészek számára, csak azért, hogy szabadon ítéljenek.

Egy páratlan Melbourne-napon a játékosok megkönnyebbültek voltak, amikor Chris Beath főről félreértett, de a szünet nem lassította a tempót.John van ‘t Schip második félidős injekciója David Williamsnek volt a kívánt hatása. A 27 éves Mooy passzolt a kapufájára, és átengedte a kapust Fornaroli számára, hogy megpróbálja megérinteni 52 percet . Most egyértelműen a felszálló, az uruguayi 20 perccel később a játékot biztonságba helyezte, és a dobozba beleütközött, és Izzo teste alatt pontozott. A tengerészeknek egy másik céljukat nem engedélyezték, hiszen a teljes munkaidőben fellépett a Fitzgerald finom erőfeszítése amikor Roy O’Donovan belerohant a labdába. Az eredmény csak a város második nyereménye a hatodik évadban a tengerészek ellen, és egy lövés a karján a bogey oldaluk ellen. Facebook Twitter Pinterest A padról egyenesen a Perry-ben Diego Perro és Diego Castro egyszerre a célpontra érkeztek a Glory-ra, és egy pillanatra majdnem elakadtak.Fénykép: Tony Mcdonough / AAP

Nyugaton a három közül kettő nem rossz visszajelzés a Perth Glory számára, aki legyőzte a nehéz menetrendet, hogy regisztrálja az első A-League győzelmét a szezonban, 3-1 az Adelaide-n a nib stadionban. Glory elvesztette az első két A-League mérkőzését a Central Coast és Wellington között, mielőtt a Melbourne City-t megverte a szerdai FFA-kupa elődöntőjében. A-League: Perth Glory v Adelaide United – ahogyan ez történt. Olvass tovább!

A nyolcadik napon egy harmadik játékban volt minden okuk, hogy fáradtnak tűntek, de vasárnap uralták a győzelmet. A Glory az első félidőben szerzett Sidnei Sciolát és Guyon Fernandez-et a második helyen. A győzelmet Diego Castro-val lezárta egy harmadik, mielőtt az Adelaide 3-1-es gólja lett volna.Adelaide még mindig győzedelmeskedik, miután a Guillermo Amor új edzője két vonalat kezdett.

A látogatók nagyrészt az első félidőben irányították, mielőtt Sandor Gyorgy tökéletes passzolt a Sciola-ra, az egyik a “John Hall tulajdonosával és 1: 0-ra emelte Perthért. Glory félidőben megváltoztatta a holland csatár Fernandez nyomását, hogy Chris Harold pihenést kapott, és osztalékot fizett 60. perc. Richard Garcia kapitány tökéletes keresztre tett szert, Fernandez lenyűgöző befejezése után lassan elindult az A-bajnokság mögött.Castro az első A-League góljával a 72. percben a Garcia-ból egy másik passzból indult.

Adelaide a 75. percben kapta a táblát – de a Glory bootból is – amikor Diogo Ferreira átszállt a keresztre a Sergio Cirio dobozában.

A Glory megütötte az utat, hogy játsszon a győzelem nélküli nyugati Sydney Wanderers-en vasárnap, míg az Adelaide szombaton Brisbane-vel távozik.