A Leicester City Jamie Vardy a Watford legyőzésével segítséget nyert

Néhány elviselhetetlenül kellemetlen másodperc után a King Power Stadionban mindenki nem tudott egy egyszemélyes show-ról nézni egy nemkívánatos vendéggel. Jamie Vardy személyes küldetésen volt, hogy kiterjessze a figyelemre méltó góllövési formát, ami az angol csapatba vezetett, és éppen most nyert egy büntetést a Leicester Cityre, azzal a nyüzsgő futással, hogy távol tartja magát a Watford védekezésében. Minden vita arról, hogy ki fogta elvinni, biztosan rövid lesz.Manchester United messze a szép, de Jesse Lingard elnyeli a West Bromot Még többet Riyad Mahrez nyilvánvalóan nem volt tisztában a pillanat jelentőségével, a labdát, és a helyszín felé tartva, a Vardy partiján egy nemkívánatos kapu. Varty kiabált Mahrez-ben.Dühösnek látszott, a tömeg izgatott volt, és végül Mahrez úgy döntött, hogy a Vardy-ról nem egy jobb ötlete van.

A válság elkerülte, a csatár a Leicester szintjét felemelte az Arsenal és a Manchester City az asztal tetején -, és Ruud van Nistelrooy 10 ponton egymást követő mérkőzésen játszott mérkőzései között megérintette a büntetést a net tetejére.

Vardy 12. szezonjának célja, hogy Leicester lassú égője volt a játéknak, és 2-1 győzelme a Watford kapusa, Heurelho Gomes faragásos hibájára támadt, aki megnyerte a fogadó gólt, mikor hagyta, hogy N’Golo Kanté szelíd erőfeszítése lassan mellette az 52. percben

“Támogatjuk a kapust” – mondta Watford manager Quique Sánchez Flores. “Ő a csapat része.Ő vezet az öltözőben. “

Még Watford lőtt a lábukba. Biztosak voltak abban, hogy egymást követő 2-0-os győzelmet értek el a Stoke City és a West Ham United ellen, de Flores csalódott volt az oldalán tapasztalatlansága hiányában, sajnálva, hogy képtelenek kihasználni a labda dominanciáját. Troy Deeney késői büntetése pusztán vigasztalta a látogatókat.

A korai jelek pozitívak Watford számára; alakjuk jó volt, és a bánásmódban lenyűgöző éhségük lenyűgöző volt, és kétségbeesetten szerencsétlenek voltak, hogy nem húznák el a vezetést 20 perc múlva, Deeney pedig átengedte Odion Ighalo-t, aki térdre tett okos kontrollt összetévesztette Wes Morgant.Ighalo, oly szelíd ebben a szezonban, látta, hogy lövése a bal oldali passzt beleszaladt, talán a legkevésbé tapasztalta Kasper Schmeichel, és nem fenyegeti újra a Leicester gólját. Schmeichel megmentette az Almen Abdi visszavágását.

Leicester nehézségekbe ütközött, amikor megpróbált bejutni Watfordba, és ez valójában Vardy csendesebb játékainak egyike volt. Flores meg volt elégedve azzal, ahogyan Miguel Britos és Craig Cathcart az első félidőben szorosan pórázon tartotta, 20 méterre egyedülálló erőfeszítéssel, míg Mahrez nem volt hatással a játékra a szabad szerepében.

Etienne Capoue és Ben Watson hatékony pajzsok volt a Watford középpályáján, Claudio Ranieri pedig reagált a Leicester megalakulásával 4-4-2-re a félidőben.Shinji Okazaki Jeffrey Schlupphoz lépett, és csatlakozott az eddig elszigetelt Vardy-hez, így Mahrez jobbra sodródott és Nathan Aké-nél futott. A Tinkerman változtatásai azonnali javulást váltottak ki, és hamarosan Mahrez egy passzt keresztül Marc Albrightonhoz, aki gyengén lőtt Gomes-ben. Annak ellenére, hogy olyan jól bántak mindent azzal, amit Leicester az intervallum előtt dobott rájuk, a játék 13 kaotikus perc alatt elszaladt Watfordból – és Gomes az implóziójuk középpontjában állt. Watford kapusa ez a szezon jó teljesítményt nyújt, de a Tottenham Hotspur napjaiban elszalasztott pillanatok háttéri katalógusa még mindig az emlékezetben marad.Kanté lövését az alvóhelyén már majdnem megmentette, de a szomorú kapus felengedte a labdát, hogy lassan mozdulhasson az ujjain. Ön a Ref No347: Jamie Vardy. Olvass tovább Gomes rendetlenség volt attól a pillanattól kezdve, és a következő hozzájárulása volt, hogy Vardy repülni egy nyers megpróbálja megnyerni a labdát csak belül Watford büntető területén.A brazil lefoglalták, és amikor Mahrez látszott, Vardy 2-0-ra tette. Watford megragadta az életvonalat, amikor Kanté 15 percet hátráltatott a helyettes Juan Carlos Paredes ellen, és Deeney a büntetést megdöntötte. Leicester tartott, amely lehetővé tette Vardy számára, hogy pénteken és Franciaországban jövő héten át pólusra és Franciaországra irányítsa át a spanyolországi barátságos mérkőzéseit.

Mégis van egy szeme a Leicester Newcastle United-i útjára November 21-én, amikor Van Nistelrooy rekordját a látnivalóiban.