A Liverpool Jürgen Klopp hazai nyereményt szeretne eltalálni a Manchester City mérkőzésére

Jürgen Klopp kijelentette, hogy a következő kihívás a Liverpool számára az volt, hogy az Anfielden olyan csapatot szedjen le, amely meggyőzően állt, mint a Manchester City saját patch-e a szombati emlékezetes kijelzőn.

8-1 volt, amikor City szenvedett, amit a menedzsere, Manuel Pellegrini “kollektív kudarcnak” nevezett, de Klopp arra kérte az embereit, hogy mutassák be Bet365 következetességüket és ilyen előadást készítsenek saját támogatóik előtt, amikor Swansea City vasárnap látogat. A Liverpool vívja a Chelsea-t (3-1) és a City-t, és Klopp azt mondta: “Szeretnék nyerni egy ilyen játékot az Anfield-ben. Ez a következő kihívás. Swansea jön, de még sokat nem tudok róla.Mi elvesztettük a [Crystal] Palace-ot, így megoldást kell találnunk, és mi lesz. ”

Ez a vereség jött a Liverpool utolsó hazai mérkőzésén. Mivel a német lett a menedzser október 8-án, a vörösök nyolcszor játszottak és csak egyszer veszítettek el. Három húzódás volt, és nem volt bajnoki győzelem az Anfieldben. Jürgen Klopp Liverpool lenyűgözte a Manchester City-t intenzíven | Michael Cox Bővebben

Ez a győzelem a City-nél a Klopp gozsdázó ethoszának – a gyors támadásról a nagy sajtóra való átállásnak – a győzelme volt, mivel a City-t olyan szerencsétlen pásztorként vetették be, akik számtalan hibát vittek fel és olcsóbban adták fel a birtokot.

A Liverpool számára az egyetlen savanyú megjegyzés volt a Philippe Coutinho-nak a sérülése, amelyet a brazil helyettesíti, ami komoly lehet.A klub hétfőn dönt majd el, ha megköveteli a szkennelést. Klopp úgy érzi, hogy a játékosai elkezdenek hinni magukban, de továbbra is hinniük kell. Azt mondta: “Ha ragadtál az erdőben, sötét van és fél, és valaki azt mondja, hogy ne legyen, akkor nem működik. Ez a saját elme. Csak te befolyásolhatod. Szükségünk van a magabiztosságra – a lámpát nem lehet be- és kikapcsolni, be- és kikapcsolni. Tehát nagyon jó a City ellen, de dolgozni kell [tovább]. Nem vagyunk elégedettek. 3-1-kor a játék megváltozhatott. A második félidőben 4-4-2-es volt és nehéz volt. ”

Sergio Agüero édesen megdöbbent 25 yardos sztrájkja a szünetet megelőzően 3-1-re visszahúzta a versenyt.Mégis Eliaquim Mangala saját gólja és Coutinho és Roberto Firmino végződése – akik mindketten kiválóak voltak – 32 perccel 32-0-ra engedték a Liverpoolot 3-0-ra.

Klopp helyes volt a meccsen, 3-1-re, kivéve, hogy az ő oldala továbbra is uralni kezdett, Martin Skrtel hangsúlyozta a fölényt, amikor négyet a végére közelített.

A Liverpool következő nyolc bajnoki mérkőzése Swansea City, Southampton, Newcastle United, West Bromwich Albion, Watford, Leicester City, Sunderland és West Ham United. Ez január 13-ig tart, amikor az Arsenal meglátogatja az Anfield-ot. Ha a Klopp oldala ezt az űrlapot reprodukálhatja, akkor az összes vagy az oroszlán részesedését elérheti a rendelkezésre álló 24 pontból. A kilencedik helyet foglalják el, nyolc pont a vezetők mögött, Leicester.A cím jóval túl lehet a Liverpoolon, de a Bajnokok Ligája biztosan reális lehetőség.

“Csak akkor kérdezed, ha azt is megkérdezed, miután elveszítettük” – mondta Klopp. “Nem tudjuk megváltoztatni a célokat csak azért, mert nyertünk. Nem kell ezt gondolnunk. A helyzetünk elég nehéz. De nagyon jól játszottunk [a City ellen].

“Nagyon óvatosnak kell lennünk. Ha valami komolyan történik [a játékosoknak] akkor nagy problémánk van. Meg kell dolgoznunk, ez minden. Valaki azt kérdezi tőlünk, hogy tudunk-e a csúcsra menni, akkor nem az én problémám. Nem hiszem így. A pénz a Bajnokok Ligájában van, de most nem ígérhetem. Kemény munka. Itt változtatták meg a menedzsert. Nem az időjárás miatt volt, és Brendan Rodgers miatt nem volt gond, mert briliáns menedzser.De változtatniuk kellett. Csak két héttel ezelőtt elvesztettük a palotát. Nem tudom mondani, hogy elég vagyunk, de ha írni akarsz, akkor teheted. “Pellegrini félreállt az oldalán. “Igen, ez egy kollektív kudarc – ez furcsa, mert korábban soha nem játszottunk ilyen módon” – mondta. “Igazán hihetetlen, ahogy játszottunk. Néha le lehet ültetni a védekezést és könnyű célokat engedni, és elveszíted a játékot. De azért, hogy mindent megtegyenek a támadásban, a védekezésben és a birtoklásban. Nem ez a csapat, akiről tudjuk. “A város volt az idegen emberek közönséges csapata, és a félidőben Pellegrini visszavonta a névtelen Yaya Tourét, bár a menedzser ezt játszotta. “Tudom, hogy nem probléma csak Yaya vagy [Jesús] Navas [helyettesített].Megpróbáltuk megváltoztatni a játékunkat, igyekeztünk magasra nyomni, és továbbra is pontosan ugyanolyan módon játszottunk, mint az első félidőben. ”

A sérült Vincent Kompany és David Silva hiányzott ez a kalapálás és a legvalószínűtlenebbek lesznek a Bajnokok Ligája D csoportja elleni mérkőzésen a Juventus ellen Torinóban. “Nem hiszem, hogy egyikük sem lesz szerdán,” mondta Pellegrini. Most már reménykednie kell abban, hogy a többi játékos visszanyerte ebből a gúnyolódást.

read more: online klađenje uživo – bet-hr.com