A Mitchell Starc visszatérése Ausztrália háromsoros nyereménye a Nyugat-Indiában

Mitchell Starc hat hónapos haragot indított Guyanában, így segített Ausztráliában a West Indies-t mindössze 116-ra kényszerítő egynapos nemzetközi győzelemben. A csikorgó Starc kétszer is megütötte a boka műtéttel való visszatérését, mindkét nyílást eltávolítva, miközben Nathan Lyon és Adam Zampa is szerepeltek, amikor a házigazdák csak 32,3 méteren kapituláltak egy spinbarát Georgetown pályán.

A West Indies mindig meg akarta védeni a legalacsonyabb ODI-t otthon Ausztráliával szemben, de Aaron Finch, Usman Khawaja és Steve Smith az indulás után esett, miközben Glenn Maxwell tiszta volt egy másodpercig -ball kacsát a Sunil Narine szórakoztató kiszállításával.A 7-3-as összeomlása ellenére a látogatók 25.4-es hatversenyes győzelemre költöztek, hogy a három szériát stílusosan kezdjék el. A Grade Cricketer: az ünnepi szünetben való visszatérés örök válsága | @gradecricketer Bővebben

David Warner nem ért véget 55-ből, és kiterjeszti a lila foltot, amellyel a Sunrisers Hyderabad kapitánya indiai Premier League címet kapta. De a West Indies egy olyan árnyékot néztek fel, amely felborította Dél-Afrikát a versenyen nyitott helyszínen.

A házigazdák 70-esre csökkentek a 17-ben, majd 91-8-ra csúsztak, reméli a félig tisztességes összeget.Lyon és Zampa elfojtották a rohamot és megosztották hat járót, de a Starc elindította a rothadást. A bal-armer nem volt a legmagasabb színvonalon, ahogyan bármelyik gyors bowlertől elvárható Olyan sokáig játszott, de a 26 éves expressz gyorsaság és késői swing keveréke annyira hatalmas volt, mint bármikor. Starc, az új labdát átadta, miután Smith nyerte a dobást, elkezdte a mérkőzést egy eseményes át. Olyan magasra emelkedett, hogy nem volt gömbölyű, egy lbw fellebbezés, amit Smith csak a reprodukciókra nézett, hogy világos belső élességet mutasson, és Andre Fletcher elbocsátását, aki egy széles labdát egyenesen Maxwell-re vágott a ponton. >

Starc visszatért a háromszoros nyitó varázslat után, hogy elbocsássák Johnson Charles-t, aki egy lengő yorkert szegezett a tuskákon.Az elsõ csepp Darren Bravo, aki három határt sújtott, és nézte az embert, aki leginkább képes volt egy nagy pontot kinyitni, mindenkire esett Mitch Marsh és a tweakers megtartotta a wicketeket.

Lyon, aki hat-trükk volt Marlon Samuels és Kieron Pollard számbavétele után a 39-3-as számokkal fejezték be, hogy megerősítsék a kanári-sárga állandó koncertre tett ajánlatot.

A házigazdáknak még ennél is rosszabb lett volna. Károly, aki 22-es helyezést ért el, 10 éves volt, amikor Lyon magabiztos lbw-s fellebbezést visszautasított. A felülvizsgálat felborította volna az ítéletet, de Smith elvesztette az oldal egyetlen felszólítását a megnyitás előtt.

Ausztrália, aki bónuszpontot rendezett a verseny megnyitójánál, majd a Proteákkal szemben.