A négypontos Pastrňák a legjobb NHL-gólszerző, Krejčí és Hertl ragyogtak

Három veszteség után (2: 5 Calgary-val, 2: 3PP Edmontonnal és 1: 2PP-vel Vancouverrel) a Boston jégkorongosok győztes szellemben 4: 1 eredménnyel fejezték be négy részből álló utat a kanadai jégpályán. elfogták Ottawa -ot. A Bruins kulcsszereplője négypontos David Pastrňák (14:34, 2 + 2, +2, 5 lövés) volt, aki egyik színének sem tűnt el.

Havířov 22 éves natívja 15 pontra ( 10 + 5), és amellett, hogy Jakub Voráček Philadelphiai versenyéből a legtermékenyebb cseh pozíciót vette fel (12 pont, 3 + 9), az egész bajnokságban a negyedik helyet is elérte. Tíz találatot váltott ki a jelenlegi vezetõvel, Austin Matthews-nal, Torontóból.perc, amikor pontos ütéssel kinyitotta a párbaj eredményét a gyűrűk közötti térből Craig Anderson blokkolója felett. Országos honfitársa, David Krejci (15:46, 1 + 1, +1, 3 lövöldözés) segítette, aki Thomas Chabot kiegyensúlyozása után a 38. percből megszerezte a szezon második találatát, és visszaadta a vendégek vezetését.

A második játék utolsó percében már futottak, és Boston egy öt-három játékkal játszott, amelyben a Szabó a Stringer derékének bal oldali körétől a Moving Anderson fedetlen kapujáig fejeződött be. Röviddel a harmadik időszak kezdete után a Bruins kihasználta a folyamatos klasszikus öt-négy előnyöket is.Brad Marchand gyönyörű egyéni akciót végzett, és a védő játékosok mellett tartózkodott, és a kapu jobb oldalán lévő korongot átadta a lebuktató Pastrňáknak, aki éppen a hazudó kapust váltotta.

b>. Kedden kedvezőbb lett a cél: a San Jose jégkorongosok értékes fejbőrrel lőtték az ellenfél jégét, miután a szoros 4: 5 -es eredményt elérték. . A két lövész egyike Tomas Hertl volt (18:43, 1 + 1, -2, 5 lövés).

május 28.A jobb oldalról érkező nagyszerű passz felszabadította Logan Couture-t, és a cseh csapattag megadta a kapusnak, Juuse Sarosnak (Pekky Rinne cseréjére a Miroslav Svoboda nevű gazdaságból a hátának cseréjére) és ünnepelte a szezon harmadik találatát.

Sőt, Hertl sem mondta az utolsó szavát. A harmadik periódus elején Brenden Dillon gyengítésének célja segítségével nagy forgalmú cápákat indított. 4 – 4 az egyenlítés Joe Pavelski elé állította az 53. percben, és a mérkőzés célját 58-ra lőtt.Egy perc a Brent Burns hatalmi játékától.

Vasárnap David Rittich 44 4: 1-es győzelmet szerzett a hazai Rangers felett, megteremtve új személyes maximumát az NHL karrierjében. A Calgary edzői is kapott esélyt egy másik párbajban, amelyben a Flames kedden volt, hogy átvált Montrealra. A cseh kapus nem csalódott újra, és 37 beavatkozást mutatott be az ellenfél 40 lövésével szemben, de ez nem volt elég a győzelemhez. Jeff Petry és Brendan Gallagher kihasználták a 36. és a 38. perc erejét. Jonathan Drouin éppen a második fülkébe indulás előtt ünnepelt. A meccs első góljának szerzője 17 éves volt.Percek: Michael Frolík (8:09, 1 + 0, +1, 1 lövés), akinek a korcsolyái visszahúzódtak a Corey Price betonja körül lévő résbe, Mikael Backlund átadása után a hátsó párnáról. Edmonton és Pittsburgh , aki 5: 6-os túlórázás után két pontot szerzett Rogers Place-től. A Connor McDavid utolsó két kiadásának új termelékenységi csillaga és a hármas Stanley-kupa győztese között a Pittsburgh Sidney Crosby-vel szembeni konfrontáció magabiztosabb volt a tapasztaltabb kanadai számára.

Crosby végül befejezte a szezon első lövésének várakozását (0 + 5 az első hat startban) 5: 5-es döntetlenben a rendes játékidőből, és döntően úgy döntött, hogy egy egyéni nagyszerű fellépés után meghosszabbítja a mérkőzést.A híres “87” hosszú ideig tartotta a korongot a bal oldalon. A jégpálya sarkából Penguins százados a korongot Ryan Tree védelmező korcsolyák és a hátsó kéz között a térdelő kapus, Cam Talbot fölé dobta. és egy segítség. A mérkőzés egyetlen cseh résztvevője, Dominik Simon (4:19, 0 + 1, +1) a pittsburghi csatárban – a kis munkaterhelés ellenére – feljegyezte segítségét. Edmontonnak szintén volt kétgólú lövésze, Leon Draisaitl és Alex Chiasson. Connor McDavid, a hazai kapitány átlag feletti 28 percet játszott a támadón, és a mérkőzést 1 + 1 egyenleggel fejezte be.

Eredmények: