A Slovan a KHL stratégiai partnerével tárgyal

Bratislava. Hosszú hét zajtalan Continental Hockey League ezen a héten végre felébredt, és a fejét Dmitrij Černyšenko szerdán Moszkvában számolt be, hogy az új szezonban lesz 28 csapat, köztük a Slovan Bratislava.

Az előző évhez képest a pénzügyi nehézségeket esett Atlant Mytishchi helyettesíti őt Spartak Moszkva, amely ezzel szemben az éves szünet gazdaságilag felépült a különböző.

a nyolcadik éves KHL kezdődik szokatlanul korai időpontban, már augusztus 24-én, két héttel korábban, mint vlani.Finalizujú tárgyalások

Slovan játszik a KHL 2012 óta, és csak az első szezonban a rájátszásba. Tavaly, miután súlyos pénzügyi problémák véget ért az utolsó 14 a nyugati konferencia.

A klub még mindig tartozik a játékosoknak, hogy öt hónapos fizetés. Azonban folytatja a KHL-t.Formai Bár is csatlakozni Tipsport, de az új kiadás a legjobb szlovák verseny sorsol csütörtökön nélkül szláv.

„A célunk, hogy már csak feltételeknek való megfelelés kezdetét a KHL”, mondta marketing igazgatója szláv Milan Vajda.

“A klub vezetése véglegesíti a tárgyalásokat egy új stratégiai partnerrel. A következtetés a partnerségi megállapodás előfeltétele a kötelezettségek rendezése csapat az előző szezonban, valamint a biztosító pénzügyi garanciák szükségesek ahhoz, hogy a klub az új szezonban. „

Tartás KHL költözött szlávok és néhány más klubok távú pénzügyi kötelezettségek teljesítésének a május végén június 30-ánShift tempo

Július elején a klub vezetése rossz.Rövid időn belül ki kell egészítenie a játékos között, találja edzők elkezd eladás bérletek és futtatni marketing események.

Jelenleg szerint a klub honlapján szerződés csak hét játékos – kapus Denis Godla és előre Milan Bartovič, Matt Murley, Ladislav Nagy Péter Ölvecký, Dominik Rehák, Andrej Stastny.

ebben az esetben Godla vár 26 és június 27-a Sunrise, Florida tervezetet, és ha úgy dönt NHL csapat, akkor nyilván marad Észak-Amerikában.Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Te is lehetsz előfizető éves előfizetés 29 € rendelés Akár € 17,80, míg a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € rendelés Add 1,80 €, míg a havi előfizetési havi előfizetési tól 0,98 € Rendelésár 0,98 € az új előfizetők számára az első hónapban érvényes. A többi hónap egy általános ár 3.90 €.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja Olvasás Éves előfizetés 29 € Rendelés Akár 17,80 € havi előfizetéshez képest Havi lap redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , A hétvégi és a fórum korlátlan korlátlan hozzáférést biztosít a videókhoz és a szlovák filmekhez a Sme.sk-en elérhető a PC-n és Android és iPhone alkalmazásokban