A sportolók jersey-okat mutattak be Rio-nak. Azt mondták, mondja Kudlička

Az új dolog, amely az új gyűjteményre vonzódik, megkülönböztető grafikai részletei, amelyek újjáélesztik és hangsúlyozzák a mozgó sportolók testét.Egyidejűleg az új készlet tette, hogy a sportoló a lehető legnagyobb teljesítményt, és nem korlátozza azt. “A rövidnadrágok…” Nikola Bend sprinter jelentéseket. „…és a melltartó is” teljes nevetve čtvrtkařka Tereza Vokálová. Otthon

„Új, innovatív fénytechnika forradalmian szál NikeAeroswift verejték 44% százalékkal jobb, mint a korábbi modellek és szárítja Egy harmadik gyorsabb “- mondja a Cseh Atlétikai Unió.

Az összes ruhát még összhangban környezetvédelmi készült újrahasznosított poliészter.

„A fő cél az volt, hogy egyszerűsítse a szerkezet legjobb minimalizálása érdekében súlyát.Ezt fejlett gyártási folyamatok révén valósították meg “- magyarázza az unió.

Az új gyűjtemény tesztelése aerodinamikai alagutakban történt, ami segített csökkenteni a sportolók lehető legnagyobb ellenállását. Ezzel a technológiával először jöttek be a sprinteers, de most már minden országon belüli diszciplínában használják.

“Nagyra értékeljük az együttműködést a cseh Atlétikai Unióval, amely nevelést és támogatást nyújt a legmagasabb sportolóknak” – mondja Lucie Grošaft a Nike-től. “Örömmel tudjuk biztosítani a sportolóinknak a legmodernebb technikával készült dzsekiket, és úgy vélem, segíthetnek abban, hogy a teljesítményüket visszahelyezzék a következő szintre.Alig várom, hogy ünnepeljék nagy sikerüket “- tette hozzá.

A cég Nike varr ruhákat cseh atlétikai szövetség egy több éve, és ez az együttműködés lesz még legalább nyolc év, hogy továbbra is.

„Örülök, hogy a minőség a gyűjtemény most építeni a nagy országok, mint az Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Németország és Kanada”, mondja Libor Varhaník elnöke, a Cseh Atlétikai Szövetség.

Maguk a sportolók mezei jelmezei mellett az unió bemutatta a rajongók gyűjteményét. „Van egy speciális gyermek pólók és pulóverek, mely segítségével azonosíthatják a kedvenc sportolók és büszkék a tervek”, mondja a rendező a Cseh Atlétikai Szövetség Tomáš Janků.

Janka is akar lenni a cseh szurkolók A sportolók felismerhetőbbek. “Így ismerik meg a közönséget első pillantásra” – magyarázza