A Stybar nem fog futni az idei Touron. Nem kapom meg a helyet, magyarázza

“Volt egy Tour tervem, de végül egyetértettünk azzal a csapattal, hogy ebben az évben nem megyek” – mondta Štybar Prágában. “A csapatunk a Marcell Kitttel-rel kezdődik, a Martin Martin pedig a rangsorban, két vezető lesz. Ha először meg akartam szerezni egy helyet, akkor nem kapnám meg a csapattól. Tour nem egészen illik bele az elképzeléseim. „

Štybar múlt évben debütált a legismertebb faj uralja a színpadot, hogy Le Havre, ami egy tizennégy éves cseh vár, hogy nyert egy szakasza a Tour.

Ez az idő tehát, peloton hiányozni fog.

„a Tour az egyetlen, nem fogom elrejteni, hogy ez egy csalódás számomra,” mondta. – De ha elmentem, és előre tudtam, hogy nem kapok esélyt, nagyon nehéz lesz a psziché számára.Másrészt, nagyon sajnálom, hogy nem lesz része a csapatnak a győzelem, amit semmi Etixx megy, különösen akkor, ha arra számít, annyi tömeg tartományban. „

A jelölt jelölését Etixxu még Petr Vakoč, a csapat közzé kell tennie jelenteni a Tour a következő órákban.

„nem vagyok a Peter jel nem utal arra,” mosolygott Stybar szerint jelenlegi jelzések azonban Vakoč csapat lehet.

csoportokban más istállók lenne júliusban is előfordulnak Franciaország Roman Kreuziger (Tinkoff) és Jan Bárta (Bora).

Štybar várja az e heti országos bajnokságon. Még mindig eldöntötte, hogy csatlakozzon-e Hodoninhoz csütörtökön keresztül. “Ez jó alkalom számomra. Megváltoztattam a posztot, először meg kell vizsgálnom.Ezen felül, ha a mai napon felébredtem, én nem érzem, hogy a legjobb, „mondta, utalva a hideg időjárás, ami voltak kitéve a múlt héten versenyezni a Tour Svájc.

Vasárnap Kyjov bizonnyal elején a bajnokság nagy a verseny, ami szintén befolyásolja a végső nevezési cseh férfiak az olimpiai játékok Rio. „Hiszem, hogy a Rio kapsz, és hogy ott sem magam valami fogok menni, vagy segítenek az eredmény egy másik”.

júliusában Štybar részt a versenyen Tour de Pologne, később a szezonban tervezett egységes worldtourové vállalkozások és októberben a világbajnokság Katarban.

„egy kérdőjel van Vuelta.Arra kell gondolnom, hogy megyek a Grand Tour-ba, vagy csak egyszeri dolgokra koncentrálok – mondta.

“Az egyik Grand Tour a szezonban valószínűleg, még az elkövetkező évszakok növekedése miatt is. De a világszínvonalú eldobható is, mint Kanada, szintén vonz nekem, mert az idei tavasz nem teljesen felelt meg az elvárásaimnak, és most szeretnék bizonyos sikereket elérni. “