A szlalomos játékosok, Gebas, Kudejova és Kaspar a Shindlerrel együtt Rio-ba mennek

Do Rio biztosan nem fog kétszer olimpiai bajnok Štěpánka Hilgertová, ismét, de biztosítja a helyét a nemzeti csapatban, a többi felső versenyeken ebben a szezonban.

világbajnok Kudějová ahhoz, hogy biztosítsa a helyét az olimpiai csapat egy győzelemmel és három második helyzetbe. A Hilgertová elveszett csak vasárnaponként Veltrusy, otthonában pályán Troy versenyző USK Praha hagyja osmačtyřicetiletou Hilgertová kétszer közel egymáshoz ma, de mindkét legyőzte Veronika Vojtová.

„Nem számít, hogy tegnap bevallom, „mondta Kudějová. Tudta, hogy Hilgertová nem nyer ma, így ő volt az olimpiai biztonságot. „Én úgy tervezte, hogy lovagolni stabil eredményeket, amit sikerült minden alkalommal.És ha sikerült megnyerni tegnap, így esett rám, ez nagyszerű „, mondta Kudějová.

Hilgertová a cseh csapat megszakítás nélkül volt egy hihetetlen 29 éve. „Bár én valószínűleg egy kicsit sajnálom, hogy az olimpia nem sikerült, de azt hiszem, boldog legyen. Kiderült, hogy még mindig tartozik a régi vas, és bár volt az első jelölést verseny Veltrusy keres szegfűszeg, ahol egy lapát lefagy, és végül jó „, mondta a legenda.

Gebas és Kaspar Sindler nyerte meg a a négyből három helyi jelölést versenyen.A harc helyen a válogatott, hogy megszerezzék a maximális pontot.

Gebas Troy nyerte szombaton, a múlt hétvégén Veltrusy ünnepelte Waterman származó USK Praha vasárnap is, a győzelem és a második helyen a szezonnyitón, ahol veri Michal Jane. „Így már értem vyčekal, ez egy nagy jutalom számomra az évek során,” örvendezett harminckét Gebas, ami táplálja a saját ingatlan cég és paddle a szabadidejében.

Kaspar Sindler volt gyakorlatilag azonos egyensúlyt. Deblíři a Brandys Dukla Prága is tapasztalt nyerő kétszeresére Veltrusy egyedüli hódító lett vasárnap Ondřej Karlovský, James John.

„Miután az első hétvégén nem volt egyértelmű, és semmi sem számított igazán, ahogy leül.Mi tölti a legtöbb időt itt, tudjuk jól, hogy ez a sajtó, és nem hibázik „, mondta Kaspar. A legnagyobb rivális valójában a képzési ismerősöket kétszeres olimpiai bajnok párosban Ondrej Stepanek.

„Mi főként a magunk, hogy a kapcsolattartó a verseny alatt korlátozott, a csere egy vicc volt, de törzs „, mondta Sindler. „Motiváció, mi volt jó, mert volt néhány ábrázolás, de az olimpia lehetséges, hogy ebben a kategóriában tart,” mondta.

Hradilek ismételt Prága szombati győzelme és maradt a játék kezdete Riu.A győztes az utolsó otthona a jelölést verseny még nem vált felülvizsgálatát útjukon; Bíró neki piszkos büntetést megható egy kapu, amely beköltözött első helyen, megelőzve Přindiš. A második helyen lenne esély egy ezüst olimpiai érem Londonban elő.