A szlován mindenképpen a KHL-nél marad, a versenyt megerősítő kezdete

Bratislava / Moszkva. A Slovan Bratislava a Continental Hockey League (KHL) következő évében jelentkezik.

Szerdán közölte a hivatalos transznacionális versenyterületet.

Elmondása szerint az új évben a KHL működik 28 klub és a változás csak annyi lesz a hiánya Mytishchi Atlanta a nyugati konferencia, amely felváltja Szpartak Moszkva.

Szerdán találkozott a Nemzetközi Versenytanács, és Atlanta nem felelt meg a pénzügyi követelményeknek.

“Az alapon 60 játék lesz, akárcsak az elmúlt 60 évben. De a küzdelem más lesz,” írta a Sport Ekspress. Ők augusztusában kezdődik

szezon kezdődik augusztus 24-mérkőzés között SKA St. Petersburg és CSKA Moscow, Gagarin-kupa győztes lesz ismert miután a csúcspontja az utolsó playoff legkésőbb a 19.

A szlovák klub sikeres költségvetést nyújtott be a hét folyamán, valamint pénzügyi garanciákat a következő szezonra.

A Slovan jelen lesz a Nyugati Konferencia Bobrov divíziójában.

Az összes többi 27 csapat találkozik a KHL szezon kétszer (otthon és idegenben) és hat másik párbajok adunk az ellenfelek a saját konferencia (három hazai és három-re).

Tehát szlávok fog játszani ugyanazon osztály Dinamo Minszk Dinamo Riga, Jokerit Helsinki, Medveščak Zagreb, SKA St. Petersburg és Spartak Moscow.

A Pozsony Slovan és a KHL egyesülése számos médiakutatót hozott az elmúlt időszakban.

“Belasy” volt az elmúlt év második felében a transznacionális verseny a légvételek és fokozatosan csökkent az utolsó 14.egy bár a nyugati konferenciatáblában. Hosszú bizonytalanság A szezont követően sokan megvitatták a KHL egyetlen szlovák képviselőjének jövőjét. Szlovánnak pénzügyi problémái voltak, így abban az esetben is rezsimizált az elitversenyben való végződés lehetősége.

A klub irányításának számos más alternatívája volt készen, az első a csapat részvétele a transznacionális EBEL ligában.

Az osztrák média sok spekulációjának ellenére a Slovan nem nyújtott be kérelmet.Csak akkor tette ezt, amikor visszatér a legmagasabb hazai versenyre, de a KHL továbbra is kiemelt helyet kapott számára.

Az utóbbi hetekben a moszkvai slovánok képviselői is részt vettek a transznacionális versenytársakkal, hogy megállapodjanak a következő lépésben.

A jeges feljebb az elmúlt napokban, hogy a szlovák vezetés csapat tele a beállított költségvetés a következő szezonban, míg zagarantovalo vezető verseny pénzügyi garanciákat kell kezelni az egész szezonban.