A szülők Bolt a Golden Spike verseny: Tisztelt Usain, nem szeretné, hogy meg kell találni egy lány?

Ha lenne a világon az atlétika és a nélkül Usain Bolt a jamaicai? És hol lenne Usain Bolt a szüleik nélkül?

Wellesleymu és Jennifer Boltovým hogy augusztus 21, 1986 gyermek született, amely jelentősen megváltoztatta a gondolatok, hogy milyen gyorsan egy emberi lény képes mozogni.

< p> „Ha tudjuk, hogy nem lesz valami? Valószínűleg a Junior Világbajnokság 2002-ben elnyerte a megfelelő időben, és azt mondtuk, hogy a fiú egy napon lesz a világbajnok „, mondja Bolt apja. Jó időben? Szülői szerénység félre, a jövőben király nyert kétszáz 15 év 20.61, mint a legfiatalabb junior bajnok valaha.

Abban az időben, ő magasodott út, amely különösen Mrs. Boltová volna szó a bölcsőből.

“Hiperaktív gyerek volt.Tudtuk, hogy van valami, „mondja. „Mi nem nyugtassuk volt mindenhol. Hogyan kell tartani rajzási, nem volt módja annak, hogy tudja, mikor beteg. Néha, azt mondta: Anya, nem akarok iskolába, nem érzem. De hogyan ellenőrizheti, ha valaha is repült valahol? „

Ez történt a 80-as és 90-es.A múlt század egy Jamaica Trelawny, az északi partján a trópusi sziget a Karib-térségben.

És mikor látta az időt a függöny összerándul – és nezvedného Usain jelenség, hatszoros olimpiai bajnok, tulajdonosa a csodálatos világrekordot.

Bár időközben Jennifer soha nem hagyta el a Trelawny, hála a fia megaúspěchu látni a világot.

most is beleértve Ostrava.

” a Usain van mindenki számára „

Bolt szülők érkeztek, ahol fiuk megy atlétika együtt London a legnagyobb valaha; Pénteken az ostravai bemutatta a nyolcadik alkalommal.A szülők Prágából vonattal érkezett, majd feltárni, hogy a város rendelkezik Usain és a személyzet annyira.

„vettem egy pár bögrét a család,” maradt Jennifer Boltová a meglehetősen szerény ajándéktárgyak.

a férjem volt jele annak, hogy a leszármazottai a három (van egy fia és egy lánya Sherine Sadikiho) is belép a történelem csak Usain. „De a legjobb, ha tudjuk, az osztálytársai, amikor játszanak kívül, vagy a sport együtt,” mondja anya. „A testvére játszik krikett, tanuló nővére. Usain nem az a fajta ember, aki velük lesz még a rendszeres kapcsolatot, de megértjük. Amikor elment, azt az aggodalom.Ez nagyon elfoglalt. „

Egy ember, akinek élete most összefoglalja a könyvet, és tudta, hogy szinte mindenki a bolygón vannak Bolt legközelebb még viszonylag titkos – akár testvér vagy szülő.

egy önmagában nyilvánvaló, hogy még végződő találkozó gazdagság és a becsület a fiukat semmit sem változott.

„Amikor hazajön, szórakozik mindenki”, mondja Jennifer Boltová. „Számára nem számít az életkor vagy hírhedtté. Van mindenkinek. ”

ManU Apa, anya és krikett

Hála fia látott Japánban és Kínában, részt vettek találkozók vele Diamond league-ben.Most először is ellátogatott a rendezvénysorozat World Challenge – Bolt kellett Ostrava fut bár a Golden Spike az alábbi táblázatokban sok híres ülésein.

„Csak a szeret, így jönnek vissza,” mondja Laconikusan Bolt anyja.Ha első alkalommal ő és Wellesley, itt az ideje, hogy kérje.

Mi Usain nem tetszik?

„Winter”, az apa ismét lőtt, és nevetni kezdett. „Ő panaszkodik a hideg, ezért marad Jamaica.” Ahhoz, hogy egy jó ötlet, hogy mi volt a férfiak, a Karib-tél nem mondja Jennifer: „Meg kell több mint harminc fok.”

valójában a gyermek, aki elfoglalta annyira hírnév és gazdagság, mégis valami szülői kullancs?

„nehéz Usain még egy felnőtt”, mondja az apja együttérzően. „Azt kell csinálni, amit úgy érzi, jobb.”

Mit tenne a végére rendíthetetlen kormány atlétika – nem tudja, ha senki sem alkalmazza komolyan a szülők? „Nos, kérünk érvényesül, de nem kaptunk választ”, mondja Wellesley. „Megpróbáljuk meggyőzni, hogy maradjon a pályán, de a válasz nem.Tehát sincs! ”

A fiú időt együtt, bár ritkán merül fel?

” Amikor együtt vagyunk, nézzük a Manchester United „, mondta az apa; Brit támogatás nagy klub híres Bolt. De a férfiak férfiak, Mrs. Jennifer? „Szeretem krikett és Usain néha rám néz. A labdarúgó nem tudok semmit. „Elég villám kérdőívet, elég kémkedés. Ez az az év az olimpia elvégre az évben Rio.

És ez így lesz Trelawny és a többi sziget hangulat. És ez valószínűleg, mint mindig vad és vidám. „Otthon találkozunk előtt egy nagy TV-vel, és mikor jön ki az utcákon sok öröm”, mondja Wellesley Bolt sprintel fiuk, akkor mozgásba helyezett nagy részét Jamaica.

És ebben az évben?Egek, mi lenne a szülők számára, ha úgy vélik! „Remélem, ez lesz Rió után kilenc olimpiai arany”, az apa nem habozott. „Ő jól, és mi folyamatosan drukkolás neki, hogy mi folyik itt. Ez a mi emberünk. „

Ami úgy tűnik, hogy amikor a beanstalk a monogramja UB világ tudja. Miután az első mesterhármast arany a pekingi játékok 2008-ban végül Trelawny bevezetett folyóvízzel. És Mrs. Jennifer elmondta, hogy további sikereket lehet javítani és göröngyös út a jamaikai főváros Kingston.

„Made rá”, magyarázza Mr. Wellesley után azonban boltovsku ismét szélesen nevet: „De az út ismét a év törve, és meg kell, hogy tökéletes.Függetlenül attól, hogy adjunk néhány csík „Jamaica Bolt tényleg egy szigeten.

A sziget tele büszke honfitársaink.

A két legbüszkébb szülők.