A térd sérülései a St George veteránját, Ben Creagh-ot visszavonulják az NRL-ből

Ben Creagh 270 játékos NRL karrierje vége, a St George Illawarra előre bejelentette nyugdíjazását, miután küzdött a krónikus térd sérülés leküzdésére. A 31 éves pályafutása az összeolvadt klub történetében a második legfeltűnőbb játékos, végül pedig 11 mérkőzést játszott az NSW-re és kettőt Ausztráliára.

három ebben az évben, amikor megsérült a térdében a sárkányok Dél-Sydney-i győzelmében az SCG-ben.Végül kardlotta a lehetőséget, hogy megtörje Ben Hornby rekord 273 mérkőzését a klubban, és legalább 2017-ben játsszon. Corey Payne lemond a szerepéről, mint a Penrith Panthers ügyvezető igazgatója. Bővebben

a sárkányok rögbi bajnokságát, de sajnos a kezem kényszerítette a térdkárosodás súlyosbodását ebben a szezonban “- mondta Creagh. “Keményen döntöttem, hogy szívemből akartam, hogy folytassam az első osztályú játékot ebben a nagyszerű klubban, de mélyen tudom, hogy ez a helyes döntés.” Creagh 2003-ban debütált a sárkányokért és tagja volt a klub 2010-es premierjének.2013-ban kapitány lett, mielőtt Gareth Widdop átvette ezt a szezont, ami azt eredményezte, hogy Creagh a klub off-field vezetőjének nevezték.

“Annyira szerencsés voltam, hogy a pinnacle a 2010-es év a miniszterelnöki győzelem, amelyet egy fantasztikus játékoscsoporttal végeztünk, és sok kemény munka és eltökéltség “- mondta.” Nekem is lehetőségem volt mindkét országom és államom képviseletére, amely álom volt minden fiatal játékosnak, valamint a Sárkányok kapitányának bízva az elmúlt négy évszak alatt, amit nagy büszkeséggel és tisztelettel tettem. “Paul McGregor edző tisztelegve Creagh önzetlen hozzáállását. “Példaként vezetett mind a pályán, mind a versenyen, így szégyen, hogy kénytelen volt nyugdíjba vonulni, de döntése személyesen jellemzi a karakterét, és mindig azt akarja elhelyezni a klubot,” mondta McGregor.

“Az egész csapat játssza a legjobbat, és megköszönjük neki, hogy felbecsülhetetlen értékű hozzájárulása van a sárkányoknak.”