A Tottenham Dele Alli-nak óvatosnak kell lennie a korábbi fiatal csillagok szerencsejáiról

Az Andros Townsendnek nem sikerült terveznie, aki két évvel azután, hogy emlékezetes célpontja Montenegró ellen a Spurs csapatának visszatért erre a játékra, átmenetileg kiakasztották, miután a hónap elején egy fitness edzővel vitatkoztak. Az egészet a padon töltötte, mivel most már öt a Tottenham utolsó nyolc tagja a bajnokságban, mivel Mauricio Pochettino pusztán figuratív értelemben hozta be a hidegből.Az ergonómiai székéből úgy nézett, ahogy Dele Alli, a múlt héten saját teljes nemzetközi debütálójával szemben Franciaország ellen, továbbra is átélte közelmúltbeli történelmét, miközben javította az összes kulcsfontosságú területen. Townsend és Alli közötti hasonlóságok 68. percben, amikor Alli a jobb oldalon igyekezett lerázni egy laza labdát, felgyorsította a pályát, és megdöntötte a hirdetőtáblát. Tottenham kétlépcsős Harry Kane vezetett a West Ham 4-1-es szakaszában. tovább

A Townsend első mérkőzésének vége felé az áttörő nemzetközi célt követően pontosan ugyanazt csinálta, és eszméletlenül végződött, és a fizikumot oxigénnel kezelték.Alli-t a rajongók támasztották fel, és vigyorogva merültek fel, és folytatták a pusztítást mindazok ellen, akik megpróbálták elszigetelni őt.

Nem úgy, hogy a West Ham tényleg ezt tette. A korai csatározások során, amikor Alli a védőszemélyzet előtt állt, és a West Ham magas, szédülte szenegáli középpályása, Cheikhou Kouyaté ugyanezen a területen tevékenykedett, úgy tűnt, hogy a kalapácsoknak tervük volt a 19 éves.De gyorsan nyilvánvalóvá vált, ahogy Alli szellemét a térbe nyomatékosan higgadt ki, hogy Kouyaté nem annyira jelezte az emberét, hogy egy gyakran irreleváns fűszálat elfoglalta. West Ham utolsó két előléptetése – ez volt amelyet egy hasonlóan lehangoló 2-0-os vereség előz meg Watfordban – sokat tett azért, hogy megszüntesse a dicsőséget a korai, a bukmékerrel szemben támadó győzelmekről az Arsenalon, a Liverpoolen és a Manchester City-n.A vereség egyre távolibb memóriává válik a Tottenhamnek – legalábbis a bajnokságban -, Alli és Kane úgy érzik, hogy bármi lehetséges, és ellenfelei ellenére ez sokszor beilleszkedik.

Pochettino továbbadása ritkán statikus, lenyomva a labdát, és megtalálja az űrbe, amikor megtalálják, de néha Alli minden mozgása számára legveszélyesebb volt, amikor állt.

West Ham büntetőterülete a jobb csizmájával felhúzott, és arra várta, hogy az űrben találja magát. 23. perc volt, amikor a lövése elzáródott, és visszahúzódott Kane-be, aki előbb robbant labdázni kezdett Adrián előtt, hogy megnyissa a pontozást, és öt perccel később újra ott volt, amikor Danny Rose passzolt volt, és három perccel a második félidőben, amikor Victor Moses megindult.

oldalán az alagút elindult az újraindítás előtt, amikor Jan Vertonghen fordult a körülötte lévőkhöz “Nagy esélyünk számunkra srácok, gyerünk!” Melyik, mivel már 2-0-ra emelkedtek olyan oldalról, amely nyilvánvalóan elégedett volt ahhoz, hogy támadást indítson, legalább 45 perccel késő volt.A győzelmükben már csak az a helyzet volt, hogy Spursnek még mindig küzdenie kellett, mert a megalázó összeomlás elkerülése volt öt perc múlva, amikor James Tomkins Kouyaté-ra – rossz helyen újra – elfogták Christian Eriksen, aki Kane másodjára állítva, nem annyira az elmúlt, mint Adriánon keresztül, aki pillanatnyilag megvetette az ifjúság végtelen lehetőségeit.

Ahogy véletlenül segítette az első gólt, az Alli alkalmanként sok szerencsét is részesült – Nehéz volt megmagyarázni, hogy a 39. percben a labda a Kane-hez közeledett, és a csatár szabadon lőtt a büntetőterület felé, mielőtt egy bal lábszárat lőtt volna.De különösen szerencsétlen volt, amikor a második félidőben bukkant, nyilvánvalóan túlságosan közel került a Mark Noble-hoz, amikor a West Ham kapitánya rosszindulatú volt, és ennek következtében egy mérkőzéses felfüggesztést kap.

Néhány perccel később helyettesített, a tömeg emelkedett, hogy felvidítsa őt a mezőről. Alli talán a hétvégén Chelsea ellen kell néznie az oldalán lévő mérkőzést a pálya szélén, de a Townsendtől eltérően valószínű, hogy rendszeres esemény lesz.